Solutii complete pentru dotarea unitatilor de invatamant!       Produse avizate M.E.C.T.S.

Puncte de loialitate / bonus furnissa

Furnissa intelege sa-si recompenseze clientii fideli prin discounturi suplimentare acordate la fiecare comanda. In aceasta sectiune puteti afla cum puteti beneficia de avantajele oferite de Furnissa

 

Important – Atat punctele de loialitate cat si punctele bonus nu se pot obtine si cheltui decat in cazul in care va autentificati in contul dumneavoastra sau va creati un cont nou in magazinul on-line Furnissa.

 

-          Ce sunt punctele de loialitate ?

Punctele de loialitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda in parte. Punctele se acorda in felul urmator: pentru fiecare 1 leu cheltuit primiti 1 punct de loialitate. Valoarea a 100 de puncte de loialitate este 2 lei.

 

-          Cum pot folosi punctele de loialitate ?

Punctele de loialitate se folosesc  sub forma de reducere comerciala aplicata  la comenzile urmatoare. Pot fi folosite atat integral cat si partial in functie de optiunea dumneavoastra. In cazul in care unele dintre  produsele comandate nu sunt momentan pe stoc, atunci numarul punctelor de loialitate primit va fi corelat la valoarea actualizata a comenzii. Dupa fiecare comanda initiata, veti primi in cel mai scurt  timp, dupa verificarea stocurilor, o confirmare a comenzii si a punctelor de loialitate. Odata cu confirmarea comenzii primiti si aprobarea pentru folosirea punctelor de loialitate obtinute.

 

-          Ce sunt punctele bonus ?

Punctele bonus sunt puncte valorice care se acorda pentru Like si/sau Share si/sau Trmite unui prieten.

Veti deveni membru activ al echipei noastre, primind pentru activitatea dvs. de promovare a produselor Furnissa la fiecare Like / Share/Trimite unui prieten cate 5 puncte bonus care se acumuleaza automat in contul dvs. Valoarea a 5 puncte bonus  este de 0,1 lei. Astfel la 10 Like/Share/Trimite unui prieten  veti acumula 1 leu.

 

-          Cum  se cumuleaza punctele obtinute ?

Atat punctele de loialitate cat si punctele bonus se acumuleaza impreuna in contul dumneavoastra putand fi folosite incepand de la comanda urmatoare.

 

Conditii de folosire a punctelor de fidelitate/ bonus:

Valoarea punctelor de loialitate/bonus include TVA. Punctele nu pot fi folosite pentru a achita costuri de transport sau taxe ramburs. Conform legislatiei in vigoare, valoarea maxima a discountului cumulat nu poate fi mai mare la o comanda de 25% din valoarea comenzii (conform legii nu se poate vinde un produs sub pretul de cost, respective achizitie). In cazul in care valoarea reducerii comerciale obtinute din cumularea punctelor depaseste 25 % din valoarea comenzii, restul punctelor nefolosite pot fi utilizate la comanda urmatoare. In cazul in care optati pentru returul de produse, numarul de puncte aferent produsului returnat se scade din contul dvs. Punctele de loialitate, respective punctele bonus nu se pot transforma in bani. Ele se pot folosi strict sub forma de reducere comerciala din comenzile plasate. Punctele se aplica la valoarea produselor afisata in magazinul on-line. In cazul in care produsele dorite au fost subiectu lunor negocieri separate in urma carora s-au aplicat alte discounturi, punctele de loialitate nu se mai acorda.