Solutii complete pentru dotarea unitatilor de invatamant!       Produse avizate M.E.C.T.S.

Retururi

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate de la noi. Daca din anumite motive nu sunteti pe deplin satisfacut de articolele comandate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele: 

  • - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"
  • - "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

 

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba amabalajul original, sa nu fie desfacut, produsul sa nu fi fost folosit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

 

Cum se returneaza produsul si cum se  primeste valoarea achitata inapoi?

Pentru informarea Furnissa despre returnare si comunicare IBAN pentru returnarea contravalorii trebuie trimis un e-mail de informare catre adresa  vanzari@furnissa.ro sau fax la 0264371888 cu urmatoarele informatii :

1.Numele pe care a fost facuta comanda, respectiv factura

2.Data facturii si produsul sau produsele care se returneaza

3.Contul IBAN unde se poate returna contravaloarea produsului ( fara taxe de transport).

Produsul va fi trimis prin aceeasi modalitate in care v-a fost expediat ( curier), iar taxele de expediere sunt in sarcina dvs.