Banca scolara dubla – reglabila, teava patrata

Banca scolara dubla, reglabila pe inaltime pentru toate salile de clasa.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Banca scolara 2 persoane, reglabila pe inaltime. Dimensiune : 1200x500x640/760 mm.

Structura metalica : profile de otel cu sectiune patrata de 25x25mm si 20×20 mm, sudate argon MIG-MAG si vopsite in camp electrostatic. Picioarele bancii sunt duble din profile de 25×25 mm, sudate pe talpa bancii. In aceste profile culiseaza cate doua profile pentru fiecare picior de 20×20 mm pentru reglarea inaltimii bancii la dimensiunea dorita. Zona de culisare este protejata cu garnituri din PVC rigid care impiedica zgarierea si asigura un plus de rigididate. Fixarea si rigidizarea se face in cate 4 puncte pentru fiecare picior prin sistem inovativ cu suruburi si piulite mascate anti-desfacere accidentala. Pe fiecare picior al bancii scolare este fixat cate un carlig rotunjit din tabla ambutisata, zincata, pentru ghiozdan. Talpile sunt prevazute cu dopuri din PVC rigid pentru a proteja pardoseala. Culori standard pentru structura metalica – gri si negru. La cerere se pot vopsi si in alte nuante de culoare.

Blatul bancii – fabricat din pal melaminat 18 mm, cantuit cu ABS de 2 mm. Colturile sunt rotunjite pentru prevenirea accidentarilor.

Polita si frontul – din pal melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS. Culoarea standard pentru elementele din pal – fag. La cerere se pot fabrica si din alte nuante de culoare.

Produsul se livreaza demontat. Garantie 24 luni.

Produse executate conform Normelor Internationale EN 1729.1/ EN 1729.2

Informații suplimentare

Greutate 17 kg
Dimensiuni 1200 × 500 × 640-760 mm
Culoare Pal

Fag

Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara dubla – reglabila, teava patrata”