Microscop trinocular avansat FB-293

Microscoape de laborator de rutină

3.858,00 lei

Descriere

Capetele

Disponibil în versiuni binocular și trinocular.

Capetele sunt echipate cu un control al distanței interpupilar (48-75 mm) precum și cu o compensare dioptrică. Toate capetele sunt rotative la 360  și înclinate la 30 .

Sistemul optic

Sistemul optic a fost dezvoltat pentru utilizatorii exigenți; acesta constă în componente de înaltă calitate care garantează un contrast al imaginii ridicat și o rezoluție optică excelentă. Componentele optice au fost proiectate și tratate cu tehnici speciale pentru a preveni formarea de mucegai și ciuperci.

Suportul

Suportul are un design modern și economic. Microscopul este ușor de transportat datorită deschiderii largi din spatele turetului rotativ care poate fi folosit ca mâner. Deschiderea permite utilizatorului să vadă cu claritate obiectivele și mostrele, după cum i se solicită în grupul de discuție.

Mecanismele

Părțile în mișcare sunt făcute cu echipamente cu control numeric computerizat, care reduce toleranța de fabricație și crește fiabilitatea instrumentului.

Controlul strict al materialelor și proceselor de producție este optimizat prin procedurile stabilite în sistemul de calitate ISO 9001:2008.

Platforma: Sistem inovativ cu curea

Microscop trinocular 1000x, obiective E-PLAN, platformă cu curea, cu iluminare X-LED

Informații suplimentare

Greutate 3 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microscop trinocular avansat FB-293”