-10%

Panou Separator Protectie PLEXIGLAS – banca scolara blat 600×450

Panou de protectie ANTICOVID din plexiglas (sau policarbonat cu protectie UV) de 2 mm, cu sistem de prindere fix pentru banci scolare cu dimensiunea blatului de 600×450 mm. Separatoare de protectie anticovid din plexiglas transparent. La cerere se pot produce la dimensiunile si grosimile dorite.

239,00 lei 215,00 lei

dispenser dezinfectant

Descriere

Separator de protectie ANTICOVID pentru banci si mobilier scolar. Sistemul de protectie este produs din plexiglas transparent (sau policarbonat cu protectie UV) de 2 mm grosime cu grad ridicat de transparenta, termoformat in forma de “U” pentru o rezistenta si stabiitate superioara.

Marginile usor evazate permit totodata stivuirea produsului in timpul depozitarii. Panoul de protectie este prevazut cu un sistem de prindere metalic de blatul bancii scolare, compus dintr-o clema metalica de fixare frontala si doua cleme laterle cu surub de presiune pentru fixarea sub blatul bancii. In acest mod, folosind un sistem non-distructiv,cadrul devine fix si rigid fara a deteriora mobilierul scolar prin gauriri sau alte operatii.

Se monteaza si demonteaza rapid fara a folosi scule specializate.

Sistemele de prindere sunt concepute pentru banci scolare cu grosimea blatului 18-20 mm. Pentru alte grosimi va rugam sa ne contactati.

La fel ca si celelalte sisteme de protectie din plexiglass, panoul se intretine usor, spalarea si dezinfectarea fiind recomandata a fi facuta cu o carpa moale, ne-abraziva pentru a nu zgaria suprafata, folosindu-se dezinfectanti acreditati, sau prin spalare cu apa si sapun. Pentru detalii suplimentare consultati fisa tehnica a materialului folosit.

CERTIFICATE

Certificat privind comportamentul placilor de Plexiglas in contact cu diferite substante chimice

Certificat de garantie

Declaratie REACH

 

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Dimensiuni 450 × 530 × 600 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou Separator Protectie PLEXIGLAS – banca scolara blat 600×450”