-10%

Panou Separator Protectie Anti-COVID – pt masa gradinita cu dim blatului 600×600

Panou de protectie ANTICOVID din plexiglas (sau policarbonat cu protectie UV) de 2 mm, cu sistem de prindere fix pentru mese gradinita cu dimensiunea blatului de 600*600 mm. Separatoare de protectie anticovid din plexiglas transparent. La cerere se pot produce la dimensiunile si grosimile dorite.

279,00 lei 251,00 lei

dispenser dezinfectant

Descriere

Separator de protectie ANTICOVID pentru mese gradinita. Panoul este produs din plexiglas transparent (sau policarbonat cu protectie UV) de 2 mm grosime cu grad maxim de transparenta, termoformat in forma literei “U”, cu laturile usor evazate la 100 grade pentru o rezistenta si stabilitate sporita.

Panoul de protectie este prevazut cu un sistem metalic de fixare de blatul bancii scolare, alcatuit dintr-o clema frontala metalica de prindere si doua cleme laterale cu surub de presiune pentru fixarea sub blatul mesei. In acest fel, sistemul non-distructiv devine fix si rigid fara a deteriora mobilierul scolar prin gauriri. Totodata muchiile verticale sunt dotate cu protectii impotriva accidentarilor.

La cerere se pot confectiona, folosind acelasi principiu mecanic non-distructiv de prindere panouri de protectie de diferite forme si grosimi.

Atat montarea cat si demontarea este rapida si facila. Datorita formei usor evazate, sistemele pot fi pastrate stivuite, necesitand un spatiu pentru depozitare redus.

CERTIFICATE

Certificat privind comportamentul placilor de Plexiglas in contact cu diferite substante chimice

Certificat de garantie

Declaratie REACH

 

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Dimensiuni 550 × 550 × 500 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou Separator Protectie Anti-COVID – pt masa gradinita cu dim blatului 600×600”