-10%

Panou separator protectie plexiglas, Anti-Covid – banci scolare duble

Panou separator anti-covid pentru banci scolare duble, este un panou din plexiglass (sau policarbonat cu protectie UV) cu grosime de 3 mm (la cerere se poate confectiona dintr-un material mai gros si la dimensiuni personalizate), care se fixeaza non-distructiv de blatul mesei prin benzi profesionale dubluadezive. Separatorul poate fi atasat atat la banci de doua persoane cat si in laboratoare, pentru mese de trei elevi.

124,00 lei 111,00 lei

dispenser dezinfectant

Descriere

Separator de protectie anti-covid pentru banci scolare 2 elevi sau pentru mese de laborator 3 elevi. Produs din plexiglass (sau policarbonat cu protectie UV) cu grad maxim de transparenta si grosime de 3 mm. Colturile superioare sunt rotunjite pentru evitarea accidentarilor. Panoul acopera toata latimea bancii scolare, respectiv 500 mm, iar inaltimea este de 600 mm.

Fixarea non-distructiva de blatul bancii se face cu banda profesionala dublu-adeziva, transparenta.

La fel ca si celelalte sisteme de protectie din plexiglass, panoul se intretine usor, spalarea si dezinfectarea fiind recomandata a fi facuta cu o carpa moale, ne-abraziva pentru a nu zgaria suprafata, folosindu-se dezinfectanti acreditati, sau prin spalare cu apa si sapun. Pentru detalii suplimentare consultati fisa tehnica a materialului folosit.

Dimensiuni: 600*500*3 mm

CERTIFICATE

Certificat privind comportamentul placilor de Plexiglas in contact cu diferite substante chimice

Certificat de garantie

Declaratie REACH

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
Dimensiuni 3 × 500 × 600 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou separator protectie plexiglas, Anti-Covid – banci scolare duble”