-6%

Banca scolara individuala – forte BICP

SKU: DSM 1.71.BICP Categorii: , ,

Pupitru scolar individual cu cadru metalic din profil de otel oval 50×30 mm, sudat integral, extrem de robust si rezistent. Pretabil pentru folosire indelungata.

Dimensiuni: 700x500x640-700-760-820

391,00 lei

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara individuala pentru gimnaziu si liceu.

Dimensiune pupitru scolar individual : 700x500x640/700/760/820 mm. In functie de clasele unde se doreste a fi folosit, conform normelor europene EN 1729-1, se alege inaltimea corecta pentru banca scolara, corespunzatoare grupei de varsta alocate, inaltime identificata in codul bancii prin terminatia T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru detalii suplimentare privind alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura metalica : profile elicoidale din otel 50x30x1,5 mm, sudate integral pentru o rezistenta sporita. Avantajul sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea jocurilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial! Aceasta, coroborata cu dimensiune generoasa a profilelor din otel , asigura o rigiditate maxima a bancii, fara trepidatii in timpul scrisului. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este efectuata in camp electrostatic. Talpile sunt prevazute la capete cu mansoane din PVC rigid pentru a proteja podeaua impotriva deteriorarii. Banca este prevazuta cu carlig pentru ghiozdan, rotunjit la capete. De asemenea, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. Conform normativelor in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta.

Blatul bancii este din pal melaminat cantuit prin procedeu de injectare vacumatica cu PVC rigid. Tehnica speciala de cantuire prin injectare asigura un proces continuu de turnare a cantului sub presiune eliminand practic capetele cantului.  Ca atare, dezlipirea cantului este imposibila. De asemenea, in partea frontala este prevazut un spatiu pentru pixuri si creioane dinacelasi material injectat. acest model de banca scolara, blatul este fixat de cadrul metalic prin surub metric si bucsa ingropata pentru o rezistenta sporita la tractiuni.

Cosul pentru rechizite este special proiectat in acest scop, din plastic rezistent, cu muchiile rotunjite pentru a se evita accidentarile, cu bordura de protectie interioara impotriva alunecarii rechizitelor si cu gauri de scurgere pentru spalare interioara.

Pretul afisat este pentru banca standard : culoare pal Fag, Artar sau Gri , cos plastic gri inchis si culoare structura metalica gri. Daca se doresc alte culori, va invitam sa intrati in modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Artar, Gri

Produs conform Normelor Europene EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

Garantie : 3 ani, ciclul de viata estimat 10 ani.

ATENTIE – cantiatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati !

Informații suplimentare

Greutate 10 kg
Dimensiuni 700 × 500 × 640-700-760-820 mm
Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005, Rosu 3002, Antracit 7016, Alb 9016, Verde 6018, Albastru 5015

Culoare Pal

Fag, Stejar, Cires, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara individuala – forte BICP”