Livrări

Livrările pentru produsele comandate de pe site-ul Furnissa (www.furnissa.ro) se  fac zilnic intre orele 8.00 – 16.00 direct din depozitul nostru din Gilău, Dealul Căpâlna, Hala 10, Ferma 6. Livrările se fac, în funcție de natura produselor comandate, prin servicii de curierat rapid sau cu camioanele proprii ale expeditorului.

După ce produsele comandate sunt pregătite pentru livrare, firma de curierat care le preia va trimite un mesaj cu toate informațiile legate de livrarea coletului. Dacă aveți nelămuriri legate de livrarea produselor comandate, vă rugăm să contactați departamentul livrări la e-mail : office@furnissa .ro sau la telefon 0264.371.888, mobil 0769.012.206, până la ora 17.00.

Transport

Transportul corpurilor de mobilier, efectuat prin servicii de curierat, se garantează până la intrarea in clădirea beneficiarului.

Comanda minimă procesată este de 400 RON.

Transportul este gratuit dacă valoarea produselor comandate este peste 3000 lei, oriunde în țară. Dacă produsele comandate sunt ridicate de beneficiar de la sediul furnizorului, atunci nu se va plăti taxa de transport.

În cazul în care valoarea produselor comandate este sub 3000 RON, se vor genera automat costurile de transport în funcție de produsele comandate, după schema de tarifare a firmei de curierat. Totodată, pentru valori de comandă sub 3000 lei, dacă produsele sunt agabaritice, respectiv corpuri de mobilier gata montate cu volum mare, costul transportului se recalculează, acesta fiind comunicat clientului în cel mai scurt timp.