MOBILIER PENTRU GRADINITE

Furnissa este producător de mobilier gradinita. Tot ceea ce înseamnă mobilier gradinite, mobilier pentru gradinita, mobila preșcolari este produs pentru copii în fabrica proprie, la un pret ieftin.

Dotata cu utilaje performante, gama de mobilier pentru gradinite conține tot ce e necesar pentru dotarea completa si ieftina a gradinitelor : mese gradinita, scaune gradinita în diferite forme și dimensiuni, dulapuri pentru gradinita, paturi gradinita, pat stivuibil gradinita, vestiare gradinita, trasee de motricitate, piscină cu bile, saltea gimnastică.

Anii de gradinita pun bazele dezvoltarii armonioase a celor mici. De aceea, pe langa un mediu primitor si plin de viata, trebuie sa fie un mediu care sa le asigure siguranta si securitate. Aici intervine importanta mobilierului pentru gradinita, care trebuie sa fie in egala masura rezistent si sigur, cat si plin de culoare, ca sa-i inspire pe cei mici in fiecare clipa.

Dotarea cu mobilier a unei gradinite este o sarcina foarte importanta, care trebuie sa fie realizata cu atentie, daruire si cu gandul doar la avantajul micutilor. Salile de clasa sunt, bineinteles, cele mai importante incaperi in care prescolarii isi vor desfasura activitatea. De aceea, trebuie mobilate corespunzator, punandu-se accentul pe calitate si pe posibilitatea de a aranja mobilierul in diferite forme si configuratii, perfecte pentru orice tip de activitate didactica si creativa.

Furnissa stie acest lucru, si a investit activ in crearea unui portofoliu de piese de mobilier gradinita cu accent atat pe calitate, cat si pe versatilitate. Din acesta, fac parte masutele de gradinita, realizate cu atentie sporita la fiecare detaliu, finisate cu grija si purtand felurite forme si culori. Apoi, a adaugat gamei de produse o varietate generoasa de scaune pentru gradinita, de la scaune din plastic si pana la scaune cu structura metalica. Tot pentru sala de clasa a realizat si o varietate de catedre si scaune pentru educator, dar si dulapioare creative pentru micuti, cu sertare colorate din plastic rezistent.

Pentru ca timpul petrecut la gradinita poate insemna si masa de pranz, dar si clipele de odihna de dupa aceasta, Furnissa completeaza portofoliul si cu mobilier pentru sala de mese si patuturi stivuibile sau rabatabile. Este, astfel, locul ideal de unde se poate dota cu mobilier de calitate intreaga unitate prescolara.