MOBILIER SCOLAR

Furnissa, producător de mobilier scolar, vă oferă o gamă variată de mobilier pentru școală. Sub această denumire generală de mobilier scoala se regăsesc banci scolare sau banci pentru scoala, scaune pentru scoala, scaune scolare, mobilier clasa pregatitoare, mobilier scolar reglabil și mobilier laboratoare scoala.

Tot ceea ce înseamnă mobilier scoli, atât banca scolara, pupitru elev, scaun elev, dulapuri scolare se concretizează în oferte mobilier școlar personalizat pentru fiecare client în parte.

O educatie buna incepe cu un mediu de invatare propice. Acesta cuprinde, pe langa o sala realizata conform standardelor, piese de mobilier ce pun accentul pe siguranta, confortul si buna dezvoltare a elevilor.

Atunci cand vorbim despre mobilier scolar, ne gandim intai, bineinteles, la banci scolare si scaune pentru elev. Insa, pe langa acestea, o sala de clasa are nevoie de si mai multe piese de mobilier pentru a fi desavarsita. Bancilor si scaunelor li se adauga catedra scolara si scaunul pentru profesor, dulapurile pentru rechizite si vestiarele, atunci cand sala de clasa permite.

Si laboratoarele de specialitate au o importanta ridicata in sprijinirea educatiei, oferind un mediu de lucru dedicat, specializat si profesionist, in care elevii pot invata cu interes si daruire. Printre laboratoarele de specialitate se numara si laboratorul de informatica, sala ce necesita mobilier laborator dedicat. Aici se fac remarcate atat birourile pentru calculator, cat si scaunele dedicate. Chiar si sala de sport poate fi amintita aici, aceasta necesitand atat mobilier pentru sport, cat si vestiare pentru obiectele de antrenament si pentru obiectele personale ale elevilor.

Cea mai mare importanta, atunci cand vorbim despre mobilierul scolar, o are calitatea. Pentru ca piesele de mobilier scolar de calitate sunt cele care ofera durabilitate in timp, confort si rezistenta la utilizare indelungata, cat si siguranta in utilizare si manipulare.

Furnissa pune accentul, asa cum spuneam, pe calitate. Cu o echipa dedicata, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii, compania a realizat un portofoliu de piese de mobilier scolar gata sa mobileze chiar si cele mai capricioase sali de clasa. Din portofoliul companiei, se pot regasi atat bancile si scaunele scolare, catedrele si scaunele pentru profesor, cat si mobilierul dedicat diferitelor laboratoare de specialitate sau artistice.