-6%

Banca scolara dubla – Forte BI

SKU: DSM 1.72.BI Categorii: , ,

Banca scolara pentru doi elevi. Blat cu canturi PU injectate si suporturi pentru pixuri si creioane. Structura metalica sudata integral.

Dimensiuni: 1200x500x640-700-760-820

461,00 lei

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara pentru doi elevi destinata, in functie de inaltimea aleasa, claselor de gimnaziu si liceu.

Dimensiune banca scolara dubla : 1200x500x640/700/760/820 mm. Pentru a alege inaltimea potrivita a bancii, trebuie luat in considerare grupa de inaltime si varsta a elevilor carora le este destinata. Inaltimea bancii se identifica in codul produsului prin indicatorul T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru detalii privind alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura metalica este confectionata din : profile otel special cu forma ovala  50x30x1,5 mm, profile sudate integral pentru o rezistenta crescuta. Avantajul central al sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea trepidatiilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial ! La aceasta, adaugand dimensiune profilelor din otel , se asigura o rigiditate foarte buna a bancii scolare, fara trepidatii in timpul utilizarii. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este efectuata in camp electrostatic. Talpile metalice au prevazute la capete mansoane din plastic rigid pentru a nu deteriora podeaua. Banca este prevazuta pe lateral cu 2 carlige pentru ghiozdane. Un element deosebit de important care evidentiaza acest model de banca scolara dubla fata de alte tipuri de banci existente pe piata este dat de sustinerea centrala a blatului printr-un suport metalic sudat care asigura un sprijin rezistent la incovoiere. In acest fel blatul, chiar daca este supus unor presiuni de greutate nu se deformeaza la mijloc si, astfel, nu exista pericolul de deteriorare al bancii. De asemenea, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. Conform normativelor in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta in timpul scrisului.

Blatul bancii scolare este din pal melaminat cu canturi PU injectate vacumatic. Aceasta tehnica speciala, spre deosebire de procesele clasice de cantuire, asigura o rezistenta deosebita a canturilor impotriva dezlipirii, acesta fiind practic imposibila. Totodata, blatul este fixat de cadrul metalic prin surub metric si bucsa ingropata pentru o rezistenta sporita la solicitari.

Un avantaj special pentru acest tip de banca este dat de faptul ca, ulterior achizitiei, daca se doreste completarea bancii cu diverse suporturi pentru rechizite, acestea pot fi adaugate ulterior, fara deteriorarea produsului.

Produsul se livreaza in configuratia standard : culoare blat fag, artar sau gri, culoare structura metalica gri.

Daca se doreste schimbarea culorilor pentru componentele de pal sau pentru structurile metalice, va invitam sa accesati modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Artar, Gri

Produs conform EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

Garantie : 3 ani, timp de viata estimat 10 ani !

ATENTIE : Cantitatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati.

Informații suplimentare

Greutate 14 kg
Dimensiuni 1200 × 500 × 640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara dubla – Forte BI”