Multicultural Week în Cluj

You are currently viewing Multicultural Week în Cluj

Furnissa, producător de mobilier școlar și materiale didactice, sprijină activitățile culturale prin implicarea în toate formele de organizare a unor evenimente ce pot schimba atitudini și mentalități. A sprijini minoritățile etnice este un deziderat, mai ales în aceste timpuri în care umanitatea este provocată de istorie.

Lider pe piață mobilierului școlar în Romania, recunoscută ca producător în Europa, Furnissa este alături de cei care participă la evenimentul cultural EthniCity, care promovează valorile armene, ucrainiene, braziliene, diferențele culturale nefiind decât o modalitate de comunicare și afirmare a identităților culturale sub dezideratul unei lumi interculturale.

EthniCity este un eveniment multicultural axat pe sărbătorirea diferitelor comunități din Cluj-Napoca. Scopul nostru este de a crea un context în care oricine, indiferent de vârstă sau etnie, să poată învăța despre diferitele culturi care trăiesc în Cluj, prin intermediul artei și a interacțiunii.
Aceste oportunități de învățare constau într-o serie de instalații de artă, seri culturale și evenimente de networking. De la Dulapul cu Povești la artă New Media, seri culturale turcești, armenești, ucrainene sau braziliene și chiar petreceri pentru studenții internaționali, EthniCity caută să aducă cât mai multă lume împreună într-un mediu de networking.

EthniCity are loc în Insomnia, unul dintre cele mai vechi pub-uri din Cluj, din 28 mai până în 4 iunie. Instalațiile artistice vor transforma Insomnia într-o adevărată expoziție de artă pe toată perioada evenimentului, iar serile culturale vor avea loc în anumite zile de-a lungul săptămânii.
Let’s celebrate culture!

Lasă un răspuns