Furnissa susține cultura

You are currently viewing Furnissa susține cultura

Furnissa, producător de mobilier școlar, participă activ la viața culturală a orașului prin susținerea proiectelor educaționale în centrul cărora stau copiii, educația fiind cea mai importantă investiție pe termen lung, fără de care o țară nu are viitor.

Fabrica de mobilier Furnissa oferă o gamă diversa de soluții pentru optimizarea spațiului de studiu la standarde de calitate adaptate timpului modern, creând continuu noi modele ergonomice si estetice pentru săli de clasă , laboratoare, spații de recreere și studiu individual și colectiv. Proiectul Discuția secretă care a avut loc la Cluj între 24-26 noiembrie e un festival de literatură care are ca obiectiv invitarea unor scriitori contemporani in licee și, de aici, dezbaterile care se dezvoltă determinându-i pe elevi să pună întrebări, să găsească răspunsuri, să descopere noi universuri culturale prin educarea gustului estetic pentru a deveni cititori avizați și empatici cu universul textului.

Întâlnirile au avut loc la Colegiul Național Emil Racoviță și Colegiul Național George Coșbuc cu scriitori cunoscuți și premiați, iubitori de cititori tineri și de formarea spiritului critic, Simona Popescu, Cristian Fulaș etc.
Furnissa susține aceste proiecte care se desfășoară în școli, punând la dispoziție atât spații modern structurate, cu mobilier personalizat în culori calde, cât și disponibilitatea de a oferi răspunsuri pentru marile întrebări ale copiilor care își doresc să descopere lumea prin perspectiva lor inocentă, oferindu-le și echipamente școlare moderne de la jocuri de inteligență la table interactive sau jucării senzoriale.

Furnissa susține cultura, investiția în educație, pentru că, educația este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea, așa cum afirma Nelson Mandela.

Lasă un răspuns