Solutii complete pentru dotarea unitatilor de invatamant!       Produse avizate M.E.C.T.S.

Livrări și costuri de transport

Livrările pentru produsele comandate de pe site-ul Furnissa (www.furnissa.ro) se  fac zilnic intre orele 8.00-16.00 direct din depozitul nostru din Gilău, Dealul Căpâlna, Hala 10, Ferma 6. Livrările se fac, în funcție de natura produselor comandate, prin servicii de curierat rapid sau cu camioanele proprii ale expeditorului.

După ce produsele comandate sunt pregătite pentru livrare, firma de curierat care le preia va trimite un mesaj cu toate informațiile legate de livrarea coletului. Dacă aveți nelămuriri legate de livrarea produselor comandate, vă rugăm să  contactați departamentul livrări la: e-mail : vanzari@furnissa .ro sau la telefon 0264.371.888, mobil 0769.012.201, până la ora 17.00.

Transportul corpurilor de mobilier, efectuat prin servicii de curierat, se garantează până la intrarea in cladirea beneficiarului.

Comanda minimă procesată este de 100 RON. Transportul este gratuit dacă valoarea produselor comandate este peste 1500 lei, oriunde în țară. Dacă produsele comandate sunt ridicate de beneficiar de la sediul furnizorului, atunci nu se va plăti taxa de transport. În cazul în care valoarea produselor comandate este sub 1500 RON, se vor genera automat costurile de transport în funcție de produsele comandate, după schema de tarifare a firmei de curierat. În cazul în care se optează pentru plata în sistem Ramburs, la costurile de transport se adaugă o taxă de 8 RON.