Banca scolara dubla – Forte BPPF

SKU: DSM 1.72.BPPF Categorii: ,

Banca scolara pentru doi elevi. Structura metalica sudata integral, deosebit de rezistenta. Dotata cu polita si front.

Dimensiuni: 1200x500x640-700-760-820

703,00 lei

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara dubla pentru clasele de la gimnaziu la liceu.

Dimensiune banca scolara 2 persoane : 1200x500x640/700/760/820 mm. Pentru a alege inaltimea potrivita a bancii, trebuie sa se ia in considerare grupele de varsta a utilizatorilor. Inaltimea bancii este identificata in codul produsului prin indicatorul T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru detalii privind alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura cadrului metalic pentru banca scolara dubla este confectionata din : profile otel special cu forma ovala  50x30x1,5 mm, profile sudate integral pentru o rezistenta crescuta. Principalul avantaj a sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea definitiva a jocurilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial ! La aceasta, adaugand dimensiune profilelor din otel , se asigura o rigiditate foarte buna a bancii scolare, fara trepidatii in timpul utilizarii. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea in camp electrostatic. Talpile bancii au la capete mansoane din plastic rigid pentru a proteja podeaua impotriva deteriorarii. Banca este prevazuta pe lateral cu 2 carlige pentru ghiozdane. Un element deosebit de important care evidentiaza acest model de banca scolara dubla fata de alte tipuri de banci existente pe piata este dat de sustinerea centrala a blatului printr-un suport metalic sudat care asigura un sprijin rezistent la incovoiere. In acest fel blatul, chiar daca este supus unor presiuni de greutate nu se deformeaza la mijloc si, astfel, nu exista pericolul de deteriorare al bancii. De asemenea, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. Conform normativelor in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta.

Banca fiind pentru doi elevi, este prevazuta cu cate doua suporturi independente pentru rechizite, fiecare avand polita si front din pal melaminat, cantuite cu cant ABS. Fiecare suport se prinde de structura bancii prin sistem surub torbant cu piulita.

Blatul bancii este din pal melaminat de 18 mm, cantuit cu ABS de 2 mm. Colturile sunt rotunjite pentru a impiedicarea ranirea accidentala. De asemenea, blatul este fixat de cadrul metalic prin surub metric si bucsa ingropata pentru o rezistenta sporita la solicitari.

Produsul se livreaza in configuratia standard : culoare blat fag, culoare structura metalica gri.

Daca se doreste schimbarea culorilor pentru componentele de pal sau pentru structurile metalice, va invitam sa accesati modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Cires, Stejar, Mesteacan

Culori decor pal melaminat : Alb, Gri deschis, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Produs conform EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Politele si fronturile se livreaza premontate din fabrica.

Garantie : 3 ani, timp de viata estimat 10 ani !

ATENTIE : Cantitatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati.

Informații suplimentare

Greutate 22 kg
Dimensiuni 1200 × 500 × 640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara dubla – Forte BPPF”