Banca scolara dubla – Forte/Configurabil

AVANTAJ – Prin gama versatila de banci scolare duble Forte Configurabil dorim sa oferim cadrelor didactice posibilitatea de a-si personaliza propriul pupitru scolar dublu: cu inaltime fixa sau reglabila, cu multiple variante atat pentru blat cat si pentru tipul si materialul suportului pentru rechizitele scolare. De asemeni, pentru oricare dintre elementele structurale, puteti alege culoarea dorita. Rezistenta ridicata este data de structura metalica sudata integral cu un suport de sustinere a blatului la mijloc impotriva incovoierii. Cadru metalic din profile de otel 50x30x1,5 mm.

Pupitru scolar dublu cu termen mare de garantie.

Produs in Romania.

 

446,00 lei

Descriere

Banca scolara dubla fixa sau reglabila.

Alege tipul de banca dorit: fixa sau reglabila, universala. Pentru alegerea corecta a inaltimii in cazul bancilor fixe, va rugam consultati sectiunea “Ghid achizitie mobilier educational“.

Structura metalica rezistenta, confectionata din teava de otel special 50x30x1,5 mm si 45x25x1,5 mm, sudat integral robotizat, in sistem MIG-MAG. Cadrul metalic este prevazuta cu un suport metalic, sudat sub blat la mijlocul lui pentru a preveni incovoierea blatului la tractiuni mecanice. Cadrul este prevazut cu 2 carlige laterale pentru ghiozdane. Vopsirea este in camp electrostatic iar talpile sunt protejate cu mansoane din PVC dur pentru a proteja pardoseala. Toate elementele metalice au colturile rotunjite pentru prevenirea accidentarilor. Datorita structurii integral sudate, montajul este extrem de facil, presupunand doar fixarea blatului si a suportului de rechizite de cadrul metalic.

Pentru blatul bancii exista urmatoarele optiuni:
– pal melaminat 18 mm, cant ABS 2 mm, colturi rotunjite, dimensiune blat 700×500 mm
– pal melaminat de 18 mm, rotunjit la colturi, cantul din Poliuretan Injectat vacumatic, continuu, cu o grosime de 6 mm. Pe partea superioara a blatului este prevazut un loc pentru creioane si pixuri. Extrem de rezistent! Dimensiune blat 700×500 mm.
– pal 18 mm, laminat cu HPL fata/verso, bordurat cant ABS 2 mm. Suprafetele din HPL sunt deosebit de rezistente la zgarieturi, umezeala, socuri mecanice si termice, agenti chimici si acizi slabi. Se foloseste indeosebi in laboratoarele scolare. Dimensiune 700×500 mm.

Pentru suportul de rechizite, puteti alege una din urmatoarele variante:
– Doua suporturi individuale de rechizite, pentru un plus de confort, fiecare alcatuite din polita si front din pal melaminat de 18 mm, cant ABS, prindere de cadru metalic sistem surub cu piulita pentru un plus de rezistenta. Aceste elemente vin pre-montate din fabrica.
– Cos din sarma de otel sudata integral, tip plasa, cu grosime de 5 mm, vopsita in campelectrostatic. Prinderea de blat se face prin surub cu bucsa ingropata, pentru un plus de rezistenta. Suportul metalic este vopsit in culoarea cadrului. Toate elementele sunt rotunjite pentru evitarea accidentarilor.
– Suport pentru rechizite din plastic ramforsat pentru a preveni deformarile. Muchiile si colturile sunt rotunjite. Usor de curatat si igienizat.
– In cazul in care considerati ca fiind suficiente carligele lateral pentru ghiozdan, puteti prin aceasta optiune sa alegeti o banca scolara fara suport de rechizite

Culori standard cadru metalic: gri, negru

Culori decor cadru metalic: antracit, alb, verde, albastru, rosu, argintiu

Cu exceptia culorilor de baza : gri si negru, pentru celelalte variatii de culoare a cadrului metalic, cantitatea minim admisa/culoare este de 50 bucati.

Atentie – culorile sunt afisate cu titlul de prezentare si pot aparea diferit in functie de calibrarea monitorului dvs.

Produs in Romania conform Standardului European EN 1729.1/2

Banca scolara se livreaza partial montata pentru evitarea deteriorarii in timpul transportului.

Garantie 5 ani pentru cadrul metalic, durata medie de viata a produsului 15 ani.

Observatie – cantitatea minima de comanda este 10 bucati.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara dubla – Forte/Configurabil”