Banca scolara dubla – Forte HPCM

SKU: DSM 1.72.HPCM Categorii: , ,

Banca scolara pentru doua persoane. Blatul HPL rezistent la substante corozive, canturi din lemn masiv. Structura metalica sudata integral.

Dimensiuni: 1200x500x640-700-760-820

711,00 lei

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara dubla, pentru doi elevi destinata, functie de inaltimea aleasa, claselor de gimnaziu si liceu.

Dimensiune banca scolara pentru doi elevi : 1200x500x640/700/760/820 mm. In scopul alegerii inaltimii corecte a bancii, trebuie luat in considerare grupa de varsta a elevilor. Inaltimea bancii scolare se identifica in codul produsului prin indicatorul T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru detalii privind alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura cadrului metalic : otel oval  50x30x1,5 mm, profile metalice sudate integral pentru a oferi o rezistenta maxima in timp. Avantajul sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea definitiva a trepidatiilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial ! La aceasta, adaugand dimensiune profilelor din otel , se asigura o rigiditate foarte buna a bancii scolare, fara trepidatii in timpul utilizarii. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este efectuata in camp electrostatic. Talpile metalice au prevazute la capete mansoane din plastic rigid pentru a nu deteriora podeaua. Banca este prevazuta pe lateral cu 2 carlige pentru ghiozdane. Un element deosebit de important care scoate in evidenta acest tip de pupitru scolar fata de alte tipuri de banci scolare existente pe piata este dat de sustinerea blatului printr-un suport metalic central, sudat, care asigura un sprijin rezistent la orice incovoiere. In acest fel blatul, chiar supus unor presiuni de greutate nu se deformeaza la mijloc si, in acest mod, este eliminat pericolul de rupere a blatului.Totodata, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. In acord cu normativele in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta in timpul scrisului.

Blatul bancii scolare este din pal caserat superior cu HPL rezistent la acizi slabi si substante corozive iar canturile sunt din lemn masiv, lacuite. Toate muchiile si colturile canturilor sunt rotunjite pentru evitarea ranirilor accidentale. De asemenea, blatul este prevazut in partea frontala cu doua suporturi pentru creioane si pixuri. Acest model de banca cu sau fara suporturi de rechizite se poate folosi cu succes in dotarea laboratoarelor scolare.

Banca este dotata cu doua suporturi independente pentru rechizite din plasa metalica sudata si vopsita in camp electrostatic.

Produsul se livreaza in configuratia standard : culoare blat fag, culoare structura metalica gri.

Daca se doreste schimbarea culorilor pentru componentele de pal sau pentru structurile metalice, va invitam sa accesati modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Alb, Gri

Produs conform EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

Garantie : 3 ani, timp de viata estimat 10 ani !

ATENTIE : Cantitatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati.

Informații suplimentare

Greutate 18 kg
Dimensiuni 1200 × 500 × 640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara dubla – Forte HPCM”