Banca scolara individuala – forte BPPF

SKU: DSM 1.71.BPPF Categorii: , ,

Pupitru scolar individual cu cadru metalic din profil de otel oval 50×30 mm, sudat integral, extrem de robust si rezistent. Pretabil pentru folosire indelungata.

From 350,00 lei

Golește

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara individuala pentru gimnaziu si liceu.

Dimensiune pupitru scolar individual : 700x500x640/700/760/820 mm. In functie de clasele unde se doreste a fi folosit, conform normelor europene EN 1729-1, se alege inaltimea corecta pentru banca scolara, corespunzatoare grupei de varsta alocate, inaltime identificata in codul bancii prin terminatia T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru detalii suplimentare privind alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura metalica : profile elicoidale din otel 50x30x1,5 mm, sudate integral pentru o rezistenta sporita. Avantajul sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea jocurilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial! Aceasta, coroborata cu dimensiune generoasa a profilelor din otel , asigura o rigiditate maxima a bancii, fara trepidatii in timpul scrisului. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este efectuata in camp electrostatic. Talpile sunt prevazute la capete cu mansoane din PVC rigid pentru a proteja podeaua impotriva deteriorarii. Banca este prevazuta cu carlig pentru ghiozdan, rotunjit la capete. De asemenea, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. Conform normativelor in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta.

Blatul, frontul si polita sunt din pal melaminat de 18 mm, bordurate cu cant ABS de 2 mm pentru blat si 0,4 mm pentru restul elementelor de pal. Colturile blatului sunt rotunjite pentru a impiedica accidentarile. Pentru acest model de banca scolara, blatul este fixat de cadrul metalic prin surub metric si bucsa ingropata pentru o rezistenta sporita la tractiuni.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Cires, Stejar, Mesteacan

Culori decor pal melaminat : Alb, Gri deschis, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Produs conform Normelor Europene EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Polita si frontul sunt montate intre ele din fabrica.

Garantie : 5 ani pentru cadrul metalic, ciclul de viata estimat 15 ani.

Informații suplimentare

Greutate 15 kg
Dimensiuni 700 × 500 mm
Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005, Rosu 3002, Antracit 7016, Alb 9016, Verde 6018, Albastru 5015

Culoare Pal

Fag, Stejar, Cires, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara individuala – forte BPPF”