Banca scolara individuala – Forte/Configurabil

AVANTAJ – Prin gama revolutionara de banci scolare individuale Forte Configurabil am dorit sa va va oferim posibilitatea de a va compune singuri propria banca scolara : fixa sau reglabila, cu optiuni multiple de a alege atat materialul pentru blat cat si tipul si materialul pentru suportul de rechizite. Totodata, pentru fiecare dintre aceste elemente structurale, puteti alege culoarea dorita. Argumentul principal care a consacrat aceast banca ca fiind una dintre cele mai rezistente banci scolare este data de structura metalica sudata integral pentru a elimina orice trepidatie in timpul scrisului, din profile de otel special 50x30x1,5 mm. Pupitru scolar individual deosebit de rezistent cu termen mare de garantie.

Produs in Romania.

 

Dimensiuni: 700x500-640-700-760-820x

330,00 lei

Descriere

Banca scolara fixa sau reglabila pentru clasele de gimnaziu si liceu produs in Romania conform Standardului European EN 1729.1/2.

Alege tipul de banca dorit: cu inaltime fixa sau cu inaltime reglabila, universala.

Pentru alegerea corecta a inaltimii in cazul bancilor fixe, va rugam consultati sectiunea Ghid achizitie mobilier educational din site-ul nostru.

Structura metalica deosebit de rezistenta, confectionata din teava de otel calibrat 50x30x1,5 mm si 45x25x1,5 mm, sudat integral robotizat, in sistem MIG-MAG. Cadrul este prevazut cu carlig lateral pentru ghiozdan. Vopsirea este in camp electrostatic iar talpile sunt protejate cu mansoane din PVC dur pentru a proteja pardoseala. Toate elementele metalice au colturile rotunjite pentru prevenirea accidentarilor. Datorita structurii integral sudate, montajul nu presupune decat fixarea blatului si a suportului de rechizite de cadrul metalic.

Pentru blatul bancii puteti opta pentru una dintre urmatoarele variante:

– pal melaminat 18 mm, cant ABS 2 mm , colturi rotunjite, dimensiune blat 700×500 mm
– pal melaminat de 18 mm, rotunjit la colturi, cantul din Poliuretan Injectat vacumatic, continuu, cu o grosime de 6 mm. Pe partea superioara a blatului este prevazut un loc pentru creioane si pixuri. Extrem de rezistent !. Dimensiune blat 700×500 mm
– Werzalit cu grosime de 28 mm, cu suprafata compacta, turnata sub presiune, rezistenta la zgarieturi, agenti chimici, umezeala.
Colturile sunt rotunjite iar in partea frontala a blatului este prevazut un loc pentru creioane si pixuri. Dimensiune blat : 625×450 mm
– pal 18 mm ,laminat cu HPL fata/verso, bordurat cant ABS 2 mm. Suprafetele din HPL sunt deosebit de rezistente la zgarieturi, umezeala, socuri mecanice si termice, agenti chimici si acizi slabi. Se foloseste indeosebi in laboratoarele scolare. Dimensiune 700×500 mm

Pentru suportul de rechizite, puteti opta pentru una din urmatoarele variante:

– Polita si front pal melaminat de 18 mm,cant ABS, prindere de cadru metalic cu surub si piulita pentru o rezitenta sporita. Aceste elemente vin pre-montate din fabrica .
– Cos din sarma de otel sudata integral, tip plasa, cu grosime de 5 mm, vopsita in campelectrostatic. Prinderea de blat se face prin surub cu bucsa ingropata, pentru
un plus de rezistenta. Suportul metalic este vopsit in culoarea cadrului. Toate elementele sunt rotunjite pentru evitarea accidentarilor.
– Suport pentru rechizite din plastic ramforsat pentru a preveni deformarile. Muchiile si colturile sunt rotunjite. Usor de curatat si igienizat.
– Pentru cei care doresc sa foloseasca banca fara suport de rechizirte, aveti si aceasta optiune.

Culori standard cadru metalic : gri, negru

Culori decor cadru metalic : antracit, alb, verde, albastru, rosu, argintiu

Cu exceptia culorilor de baza : gri si negru, pentru celelalte variatii de culoare a cadrului metalic, cantitatea minim admisa/culoare este de 50 bucati.

Atentie – culorile sunt afisate cu titlul de prezentare si pot aparea usoare modificari de nuanta in functie de calibrarea monitorului dvs.

Banca scolara se livreaza partial montata pentru evitarea deteriorarii in timpul transportului.

Garantie 5 ani pentru cadrul metalic, durata medie de viata a produsului 15 ani.

Observatie – cantitatea minima de comanda este 10 bucati.

 

 

Informații suplimentare

Greutate 15 kg
Dimensiuni 700 × 500-640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara individuala – Forte/Configurabil”