-5%

Banca scolara individuala – Forte HP

Banca scolara cu blat din HPL, rezistent la acizi si substante agresive. Canturi din lemn masiv de fag. Cadrul metalic sudat integral.

Dimensiuni: 700x500x640-700-760-820

Prețul inițial a fost: 399,00 lei.Prețul curent este: 380,00 lei.

Product total

Options total

Grand total

Descriere

Banca scolara individuala cu blatul din HPL si canturi din lemn masiv de fag.

Dimensiune banca scolara individuala : 700x500x640/700/760/820 mm. Luand in considerare clasele unde se doreste a fi folosita, conform normelor europene EN 1729-1, se alege inaltimea potrivita pentru pupitrul scolar individual, corespunzatoare varstei si inaltimii elevilor, inaltime identificata in codul bancii prin terminatia T4,T5, T6 sau T7 ( T4 = pentru clasele 0-II; T5 = pentru clasele III-VI; T6 = pentru clasele VI-X; T7 = pentru clasele XI-XII ). Pentru alte detalii in alegerea inaltimii unui pupitru scolar, va rugam sa consultati sectiunea ” Ghid achizitie mobilier educational ” din site-ul nostru.

Structura metalica : profile din otel oval 50x30x1,5 mm, sudate integral pentru o rezistenta crescuta. Avantajul sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea jocurilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial! Aceasta, impreuna cu dimensiune substantiala a profilelor din otel , asigura o rezistenta si rigidizare maxima a bancii, fara trepidatii neplacute in timpul scrisului. Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este facuta in camp electrostatic. Talpile cadrului metalic al bancii sunt prevazute la capete cu mansoane din PVC rigid pentru a proteja podeaua impotriva zgarieturilor. Banca este dotata cu carlig pentru ghiozdan, rotunjit la capete. De asemenea, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. Conform normativelor in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta in timpul utilizarii.

Blatul pupitrului este din pal de 18 mm caserat in partea superioara cu HPL rezistent la acizi slabi si substante corozive. Canturile bancii sunt din lemn masiv de fag, lacuit si imbinat mecanic. Atat colturile cat si muchiile sunt rotunjite pentru a evita accidentarile. Blatul este prevazut in partea frontala cu un suport pentru creioane si pixuri.

Pretul afisat este pentru banca standard : culoare pal Fag si culoare structura metalica gri. Daca se doresc alte culori, va invitam sa intrati in modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Gri, Alb

Produs conform Normelor Europene EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

Garantie : 5 ani, ciclul de viata estimat 10 ani.

ATENTIE – cantiatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati !

Informații suplimentare

Greutate 13 kg
Dimensiuni 700 × 500 × 640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara individuala – Forte HP”