Banca scolara reglabila doi elevi – Practic BPCM

SKU: DSM 1.14.1.BPCM Categorii: , ,

Banca scolara dubla reglabila. Reglaj pentru patru trepte de inaltime pentru toate clasele.

Dimensiuni: 1200x500x640-700-760-820

590,00 lei

Descriere

Banca scolara dubla reglabila, pentru doi elevi . Reglajul inaltimii se face pentru urmatoarele trepte : 640-700-760-820 mm

Structura cadrului metalic : otel oval  45x25x1,5 mm, respectiv 40x20x1,5 mm, profile metalice sudate integral pentru a oferi o rezistenta maxima in timp. Avantajul sudarii integrale a cadrului metalic il constituie eliminarea definitiva a trepidatiilor care apar in timp, la imbinari, pentru cadrele demontabile sau sudate partial ! Sudura este robotizata, tip Mig-Mag iar vopsirea este efectuata in camp electrostatic. Pupitru scolar dublu reglabil are prevazut, la sol, in partea frontala cate doua picioruse reglabile pentru a elimina denivelarile podelei iar in partea opusa mansoane din PVC dur pentru protectie. Cadrul este dotat pe lateral cu 2 carlige pentru ghiozdane. Un element deosebit de important care scoate in evidenta acest tip de pupitru scolar fata de alte tipuri de banci scolare existente pe piata este dat de sustinerea blatului printr-un suport metalic central, sudat, care asigura un sprijin rezistent la orice incovoiere. In acest fel blatul, chiar supus unor presiuni de greutate nu se deformeaza la mijloc si, in acest mod, este eliminat pericolul de rupere a blatului.Totodata, suportul metalic de sustinere al blatului este rotunjit la colturi pentru a evita accidentarile. In acord cu normativele in vigoare pentru mobilier scolar, spatiul pentru picioare este liber, nefiind obturat de elementele de rigidizare. In felul acesta talpile elevului se sprijina direct pe sol pentru o pozitie corecta in timpul scrisului. Reglajul inaltimii se efectueaza fara unelte sau scule specializate in cate doua puncte pentru fiecare picior.

Blatul bancii scolare este din pal 18 mm, bordurat cu ABS de 2 mm cu muchiile si colturile rotunjite.

Banca este dotata cu doua suporturi independente pentru rechizite din plasa metalica de 5 mm, sudata si vopsita in camp electrostatic. Suportul pentru rechizite se ataseaza de blatul bancii prin sistem rigid bucsa si surub metric.

Produsul se livreaza in configuratia standard : culoare blat fag, culoare structura metalica gri.

Daca se doreste schimbarea culorilor pentru componentele de pal sau pentru structurile metalice, va invitam sa accesati modulul de configurare si sa alegeti culorile dorite.

Culori standard pentru structura metalica : Gri 7040, Negru 9005

Culori decor pentru structura metalica : Alb 9016, Antracit 7016, Albastru 5015, Verde 6018, Rosu 3002

Culori standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Alb, Gri

Produs conform EN 1729-1,2

Produsul se livreaza partial montat pentru a nu se deteriora in timpul transportului.

Garantie :  2 ani , ciclul de viata estimat al produsului 8 ani !

ATENTIE : Cantitatea minima de comanda pentru acest produs este de 10 bucati.

Informații suplimentare

Greutate 20 kg
Dimensiuni 1200 × 500 × 640-700-760-820 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara reglabila doi elevi – Practic BPCM”