-5%

Corp chiuveta antiacida laborator – blat HPL

Modul de extensie pentru mesele de laborator Furnissa, compus din masca de chiuveta, robinet triplu apa rece, furtun si sifon ANTIACIDE.

AVANTAJ – Produsul se livreaza gata montat din fabrica !

1.641,00 lei

Descriere

Modul de extensie pentru mesele de laborator format din masca de chiuveta cu blat HPL, chiuveta antiacida si racorduri antiacide. Modulul este astfel conceput incat sa poata fi atasat la orice  masa de laborator Furnissa

Blatul din HPL cu grosime de 18 mm, datorita proprietatilor speciale, este deosebit de rezistent la socuri mecanice, termice si substante agresive. Corpul include : chiuveta antiacida – specifica dotarilor laboratoarelor profesionale – din polipropilena speciala, robinet triplu cu stut pentru apa rece antiacid, sifon si furtun de scurgere antiacid, si reprezinta solutia optima de dotare pentru mese laborator chimie si biologie. Totodata, adancimea mare a chiuvetei fata de cele conventionale, protejeaza impotriva stropirii accidentale cu diferite substante chimice. Culoare chiuvetei antiacide poate fi diferita fata de poza, functie de stocurile existente.

Masca de chiuveta are prevazuta in partea inferioara un spatiu generos pentru a putea fi racordata la instalatia de apa/canal. De asemenea sustinerea se face pe patru picioare cu inaltime de 100 mm pentru a putea permite traversarea diverselor tevi de alimentre si scurgere.

Culoare standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Stejar Sonoma

Culoare optionala pal melaminat : Alb, Gri, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Culoare standard HPL : Fag, Alb, Gri

Dimensiuni : 600x600x760 mm

AVANTAJ – Produsul se livreaza gata montat din fabrica !

Garantie : 36 luni !

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 37 kg
Dimensiuni 600 × 600 × 760 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Corp chiuveta antiacida laborator – blat HPL”