Dulap individual pentru elev – 1 compartiment cu polita si cuier

Dulap individual pentru elev. Prevazut cu o polita pentru depozitare si cuier metalic dublu.

AVANTAJ  – dulapul se livreaza gata montat din fabrica !  Datorita faptului ca dulapurile au toate acelasi dimensiuni exterioare, ele pot fi cuplate nelimitat intre ele, formandu-se un ansamblu unitar si simetric cu numarul si dimensiunile de cusete dorite. In cadrul aceluiasi ansamblu pot fi puse dulapuri cu dimensiuni diferite de cusete pentru a satisface toate necesitatile.

Dimensiuni: 400x420x1830

748,00 lei

Descriere

Dulap individual pentru elev, folosit pentru depozitare haine si diverse articole. Pretabil pentru sali de clasa, laboratoare, holuri si vestiare.

Dimensiuni : 400x420x1830 mm ( Lxlxh)

Dulap scolar executat din pal melaminat de 18 mm, bordurat integral cu ABS. Dulapul dispune de o polita superioara pentru depozitare efecte personale iar, sub ea, se afla o agatatoare dubla metalica pentru haine. Usa este prevazuta cu 4 balamale si yala cu 2 chei. Spatele este confectionat din HDF .Picioarele dulapului sunt reglabile pe inaltime pe o cursa de 10 mm. Dulapul este prevazut din fabrica cu gauri laterale pentru a putea fi cuplate mai multe dulapuri pentru elevi intre ele. Fiecare dulap se livreaza impreuna cu doua sisteme de cuplare a dulapurilor intre ele.In acest fel, un avantaj major al gamei de dulapuri individuale pentru elevi Furnissa, este dat de faptul ca, indiferent de tipul de dulap ales ( cu 1,2,3,4,5,6 compartimente), toate pot fi cuplate intre ele formand ansambluri de dulapuri cu numarul de compartimente dorit ! Un ansamblu simetric, usor de incadrat in orice spatiu.

La cerere, dulapul poate fi dotat la partea inferioara, in locul picioarelor standard, cu suport metalic sudat pentru un plus de rezistenta. Pretul acestui suport se ofera separat.
Conform normelor de siguranta, dulapul este livrat impreuna cu sistemul suplimentar de fixare la perete. Prinderea dulapului de perete este obligatorie, conform legislatiei care reglamenteaza utilizarea mobilierului pentru colectivitati.

Culoare standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Stejar Sonoma

Culoare optionala pal melaminat : Alb, Gri, Antracit, Rosu, Galben,. Albastru, Verde

AVANTAJ – Dulapul se livreaza gata montat !

Garantie – 24 luni

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 42 kg
Dimensiuni 400 × 420 × 1830 mm
Culoare Pal

Fag, Stejar, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dulap individual pentru elev – 1 compartiment cu polita si cuier”