Dulapuri individuale pentru elevi – 2 compartimente cu polite

Dulapuri individuale pentru elevi. Prevazut cu doua cusete separate cu polite interioare regalbile, usi cu yala.

AVANTAJ  – dulapul se livreaza gata montat din fabrica !  Datorita faptului ca dulapurile au toate acelasi dimensiuni exterioare, ele pot fi cuplate nelimitat intre ele, formandu-se un ansamblu unitar si simetric cu numarul si dimensiunile de cusete dorite. In cadrul aceluiasi ansamblu pot fi puse dulapuri cu dimensiuni diferite de cusete pentru a satisface toate necesitatile.

Dimensiuni: 400x420x1830

798,00 lei

Descriere

Dulapuri individuale pentru elevi, cu 2 polite reglabile interioare pentru depozitare. Pretabil pentru sali de clasa, laboratoare, holuri si vestiare.

Dimensiuni : 400x420x1830 mm ( Lxlxh)

Dimensiune compartiment : 364x400x872 mm (Lxlxh)

Dulap scolar modular, executat din pal melaminat de 18 mm, bordurat integral cu ABS. Dulapul este impartit in doua compartimente, fiecare avand o polita reglabila pe inaltime, pentru a se putea depozita obiecte de dimensiuni si volume diverse. Spatele este confectionat din HDF iar fiecare usa este dotata cu yala. Picioarele dulapului sunt reglabile pe inaltime pe o cursa de 10 mm. Dulapul este prevazut din fabrica cu gauri laterale pentru a putea fi cuplate mai multe dulapuri pentru elevi intre ele. Fiecare dulap se livreaza impreuna cu doua sisteme de cuplare a dulapurilor intre ele.In acest fel, un avantaj major al gamei de dulapuri individuale pentru elevi Furnissa, este dat de faptul ca, indiferent ce tip de dulap se alege ( cu 1,2,3,4,5,6 compartimente), toate pot fi cuplate cu usurinta intre ele, formand module de dulapuri cu numarul de compartimente dorit ! Un ansamblu simetric, usor de incadrat in orice spatiu.

La cerere, dulapul poate fi prevazut in partea inferioara cu suport metalic sudat pentru o rezitenta mai mare in timp. Pretul suportului este separat si se ofera la cerere.
Conform normelor de siguranta, dulapul se livreaza impreuna cu sistemul suplimentar de fixare la perete. Prinderea dulapului de perete este obligatorie, conform legislatiei care reglamenteaza utilizarea mobilierului pentru colectivitati.

Culoare standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Stejar Sonoma

Culoare optionala pal melaminat : Alb, Gri, Antracit, Rosu, Galben,. Albastru, Verde

AVANTAJ – Dulapul se livreaza gata montat !

Garantie – 24 luni

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 47 kg
Dimensiuni 400 × 420 × 1830 mm
Culoare Pal

Fag, Stejar, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dulapuri individuale pentru elevi – 2 compartimente cu polite”