Dulapuri individuale pentru elevi – 6 compartimente

Dulap individual pentru sase elevi. Dispune de 6 cusete separate cu usi cu yala.

AVANTAJ  – dulapul se livreaza gata montat din fabrica !  Datorita faptului ca dulapurile au toate acelasi dimensiuni exterioare, ele pot fi cuplate nelimitat intre ele, formandu-se un ansamblu unitar si simetric cu numarul si dimensiunile de cusete dorite. In cadrul aceluiasi ansamblu pot fi puse dulapuri cu dimensiuni diferite de cusete pentru a satisface toate necesitatile.

 

Dimensiuni: 400x420x1830

1.052,00 lei

Descriere

Dulapuri individuale pentru elevi. Dispune de sase compartimente.  Se poate folosi in salile de clasa, laboratoare, holuri si vestiare.

Dimensiuni : 400x420x1830 mm ( Lxlxh)

Dimensiune compartiment : 364x400x279 mm (Lxlxh)

Dulap individual pentru 6 elevi, manufacturat din pal melaminat de 18 mm, cu marginile bordurate cu ABS. Dulapul contine sase compartimente, fiecare usa fiind dotata cu yala. Picioarele dulapului sunt reglabile pe o inaltime de 10 mm. Dulapul este prevazut din fabrica cu gauri laterale pentru a putea fi cuplate mai multe dulapuri intre ele. Fiecare dulap se livreaza impreuna cu doua sisteme de cuplare a dulapurilor intre ele. In acest fel, un avantaj major al gamei de dulapuri individuale pentru elevi Furnissa, este dat de faptul ca, indiferent ce tip de dulap se alege ( cu 1,2,3,4,5,6 casete), toate dulapurile pot fi cuplate cu usurinta intre ele, formand ansambluri cu numarul de compartimente dorit ! Un ansamblu simetric, usor de incadrat in orice spatiu.

La cerere, dulapul poate fi prevazut in partea inferioara cu suport metalic sudat pentru o rezitenta mai mare in timp. Pretul suportului este separat si se ofera la cerere.
Conform normelor de siguranta, dulapul se livreaza impreuna cu sistemul suplimentar de fixare la perete. Prinderea dulapului de perete este obligatorie, conform legislatiei care reglamenteaza utilizarea mobilierului pentru colectivitati.

Culoare standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Stejar Sonoma

Culoare optionala pal melaminat : Alb, Gri, Antracit, Rosu, Galben,. Albastru, Verde

AVANTAJ – Dulapul se livreaza gata montat !

Garantie – 24 luni

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 52 kg
Dimensiuni 400 × 420 × 1830 mm
Culoare Pal

Fag, Stejar, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dulapuri individuale pentru elevi – 6 compartimente”