Exercitii Prematematice – Trusa Logica

Joc avizat de Ministerul Educatiei

188,00 lei

Descriere

furnissa green

 

 
 

Trusa este destinata prescolarilor si elevilor din clasele I-II, ca materiale si jocuri didactice de initiere pentru invatarea notiunilor matematice.

Trusa contine 10 planse de marimea 28x28cm, dintre care 6 planse plastifiate, care presupun efectuarea de exercitii si activitati antrenante, pe ele putandu-se scrie datorita plastifierii, un mod repetat. Totodata plansele pot fi utilizate de catre un grup de mai multi copii. Celelalte 4 planse sunt destinate jocurilor de tipul “Gaseste si aseaza”. Plansele sunt insotite de un numar de 60 de jetoane plastifiate de dimensiunile 8X4.5 cm.

Obiective de referinta

– Sa isi imbogateasca experienta senzoriala ca baza a cunoasterii matematice referitoare la denumirea obiectelor, constituirea de multimi pe baza unor insusiri comune (forma, culoare, marime).

– Sa efectueze operatii cu grupele de obiecte constituite in functie de diferite criterii: triere, grupare, comparare, clasificare, ordonare, apreciere a cantitatii prin punerea in corespondenta.

– Sa realizeze serieri de obiecte pe baza unor criterii date ori gasite de ei insusi.

– Sa recunoasca, denumeasca si sa utilizeze forma geometrica.

– Sa efectueze operatii de adunare si scadere cu 1-2 unitati, in limitele 1-10.

– Sa identifice pozitia unui obiect intr-un sir utilizand numeralul ordinal.

– Sa comunice impresii, idei pe baza observatiilor efectuate, sa-si insuseasca un vocabular matematic adecvat, specific varstei.

Produs avizat de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului

Informații suplimentare

Greutate 0,50 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exercitii Prematematice – Trusa Logica”