-4%

Exercitii Prematematice – Trusa Logica

Joc avizat de Ministerul Educatiei

72,00 lei 69,00 lei

Descriere

furnissa green

 

 
 

Trusa este destinata prescolarilor si elevilor din clasele I-II, ca materiale si jocuri didactice de initiere pentru invatarea notiunilor matematice.

Trusa contine 10 planse de marimea 28x28cm, dintre care 6 planse plastifiate, care presupun efectuarea de exercitii si activitati antrenante, pe ele putandu-se scrie datorita plastifierii, un mod repetat. Totodata plansele pot fi utilizate de catre un grup de mai multi copii. Celelalte 4 planse sunt destinate jocurilor de tipul „Gaseste si aseaza”. Plansele sunt insotite de un numar de 60 de jetoane plastifiate de dimensiunile 8X4.5 cm.

Obiective de referinta

– Sa isi imbogateasca experienta senzoriala ca baza a cunoasterii matematice referitoare la denumirea obiectelor, constituirea de multimi pe baza unor insusiri comune (forma, culoare, marime).

– Sa efectueze operatii cu grupele de obiecte constituite in functie de diferite criterii: triere, grupare, comparare, clasificare, ordonare, apreciere a cantitatii prin punerea in corespondenta.

– Sa realizeze serieri de obiecte pe baza unor criterii date ori gasite de ei insusi.

– Sa recunoasca, denumeasca si sa utilizeze forma geometrica.

– Sa efectueze operatii de adunare si scadere cu 1-2 unitati, in limitele 1-10.

– Sa identifice pozitia unui obiect intr-un sir utilizand numeralul ordinal.

– Sa comunice impresii, idei pe baza observatiilor efectuate, sa-si insuseasca un vocabular matematic adecvat, specific varstei.

Produs avizat de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului

Informații suplimentare

Greutate0.50 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exercitii Prematematice – Trusa Logica”