-8%

Masa de laborator multifunctionala pentru experimente de stiinte – reglabila electric pe inaltime

Masa de laborator multifunctionala pentru experimente frontale pentru toata clasa. Masa laborator reglabila electric pe inaltime de la 760 la 1300 mm asigurand un suport vizibil pentru aparatura demonstrativa. Prevazuta cu prize electrice 220V.

Dimensiuni: 1200x600x760-1300

2.081,00 lei

Descriere

Masa de laborator multifunctionala pentru experimente de stiinte, frontale, reglabila electric pe inaltime, cu blat special de 18 mm, placat cu HPL.

Masa de laborator reglabila electric pe inaltime de la 760 mm pana la o inaltime de 1300 mm pentru efectuarea de experimente frontale, vizibile pentru toata clasa.

Dimensiune : 1200x600x760/1300 mm

Structura metalica din profile de otel special, placate cu tabla decapata 0,7 mm, sudate argonic si vopsita cu pulbere electrostatica. Masa este prevazuta cu un motor electric extrem de silentios care asigura o cursa de peste 540 de mm pe inaltime pentru a asigura un suport vizibil intregii clase pentru aparatura demonstrativa. Reglajul se face electronic din buton, pe un display montat la marginea mesei, sub blat. Totodata, masa este mobila ( rotilele sunt din silicon dur prevazute cu sistem de blocare ), putand fi deplasata pe orice pozitie dorita pentru efectuarea experimentelor. In cazul in care se doreste ca masa sa nu mai fie mobila, se demonteaza usor rotilele acesteia, inlocuindu-se cu ventuzele de pardoseala care vin impreuna cu produsul.

Pe suprafata mesei este montata o priza tripla 220V cu clasa de protectie IP44, cablu electric de 5 ml lungime cu stecher cu impamantare.

Blatul este special, grosime 18 mm, cu suprafata de lucru din HPL (High Pressure Laminate), rezistenta la socuri mecanice, termice si substante agresive, structura interna pal, bordurat perimetral cu cant din lemn masiv de fag cu grosime aprox. 10 mm, incastrat in blat pentru o rezistenta extrema, finisaj natur, colturile rotunjite impotriva accidentarilor.

Culoare standard HPL – Fag, Alb, Gri

Culoare standard structura metalica – Gri, Alb si Negru

Termen de garantie 24 luni.

Produsul se livreaza demontat.

Informații suplimentare

Greutate 30 kg
Dimensiuni 1200 × 600 × 760-1300 mm
Culorare blat HPL

Fag, Gri, Alb

Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005, Alb 9016

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de laborator multifunctionala pentru experimente de stiinte – reglabila electric pe inaltime”