-5%

Masa de laborator pentru 2 elevi – blat HPL

SKU: DSM 2.51 Categorii: ,

Masa de laborator pentru 2 elevi, cu suprafata de lucru protejata, din material special HPL de 18 mm grosime, rezistent la socuri mecanice, termice si substante agresive. Prevazuta cu suport metalic pentru rechizite. Cadru metalic sudat integral pentru o rezistenta crescuta in timp.

Produs in Romania !

1.099,00 lei

Descriere

Masa de laborator pentru doi elevi, cu suprafata de lucru protejata, rezistenta la socuri termice, mecanice si substante agresive, cu colturi rotunjite.

Dimensiune masa : 1200x600x760 mm

Masa de laborator deosebit de rezistenta pentru toate laboratoarele scolare de chimie, biologie si fizica, potrivita atat pentru gimnaziu cat si pentru liceu.

Cadrul metalic este produs din otel cu sectiune de 40x40x2 mm, cu muchiile rotunjite, sudura integrala ( pentru a evita aparitia jocurilor la elementele de imbinare ) argon robotizata, vopsita in camp electrostatic, prevazuta cu protectii PVC pentru pardoseala. Totodata, talpile sunt prevazute cu picioruse reglabile, rezistente – pentru sarcina de 100 kg –  pentru ajustarea fina a inaltimii.
Suprafata de lucru este speciala, din HPL, protejata si rezistenta la socuri mecanice, termice si substantele agresive din laboratoarele scolare. Blatul din HPL cu grosime de 18 mm este cantuit perimetral cu cant din lemn masiv lacuit special, rotunjit la colturi si cu muchii tesite . Frontul este din pal melaminat, rezistent, cantuit perimetral cu ABS. Blatul este atasat de structura metalica prin sistem mascat, rezistent de surub metric cu bucsa ingropata iar frontul este atasat cu surub metric tip torbant cu piulita. Sub blatul de lucru din HPL sunt doua suporturi metalice pentru rechizite din profile de otel rotund de 5 mm sudate, vopsite in camp electrostatic si  atasate de structura metalica.

Se poate folosi impreuna cu masca de chiuveta – care se achizitioneaza separat – pentru a forma un modul unitar de lucru format din masa laborator pentru 2 elevi si chiuveta. De asemenea, in functie de preferinte, se poate forma un modul compact alcatuit din doua mese de laborator unite intre ele de o masca de chiuveta la care au acces toti cei patru elevi.

Culori standard pentru HPL – Fag, Alb, Gri
Culori standard cadru metalic – Gri 7040, Negru 9005
Culori decor cadru metalic – Antracit 7016, Alb 9016, Rosu 3002, Verde 6018, Albastru 5015

Garantie 36 luni !

Produsul se livreaza semimontat- structura metalica integral sudata si elementele din lemn gata prelucrate pentru a putea fi atasate..

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 33 kg
Dimensiuni 1200 × 600 × 760 mm
Culorare blat HPL

Fag, Gri, Alb

Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005, Rosu 3002, Antracit 7016, Alb 9016, Verde 6018, Albastru 5015

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa de laborator pentru 2 elevi – blat HPL”