Masa Gradinita Triunghi, Reglabila – Alb cu Verde

Masa reglabila pentru gradinite cu blatul in forma de triunghi , avand canturi din poliuretan injectat si picioare reglabile pe inaltime, potrivita pentru toate grupele de copii. Forma speciala o califica ca si masa colaborativa datorita faptului ca pot fi aranjate in diverse ansambluri in salile de grupa conform temei educationale vizate.

Suprafata blatului mesei este acoperita cu un strat de protectie anti-umezeala care permite curatarea si dezinfectarea acestuia fara deteriorarea suprafetei.

253,00 lei

Descriere

Masa colaborativa, reglabila pe inaltime pentru gradinite si colectivitati. Blatul mesei are grosimea de 25 de mm iar canturile sunt din poliuretan injectat. Blatul este de asemenea acoperit cu un layer de protectie anti-umezeala. Muchiile si colturile rotunjite elimina pericolul de accidentare, masa fiind proiectata in conformitate cu normativele internationale. Picioarele mesei reglabile sunt de asemenea prevazute cu protectii antiderapante. Grupa de varsta pentru care se adreseaza aceasta masa de gradinita este 3-8 ani. Datorita formei speciale, mesele pot fi aranjate in salile de grupa in multiple aranjamente in functie de tematica educationala vizata. Gama cromatica o face calificabila pentru a intra in combinatie cu multiple corpuri de mobilier scolar ofertie de Furnissa.

Culoarea – alb cu verde

Inaltimea mesei poate fi ajustata foarte usor intre 460 si 580 mm.

Dimensiuni: 670 x 600 x 460-580 mm

Produsul se livreaza dezasamblat.

Informații suplimentare

Greutate 8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa Gradinita Triunghi, Reglabila – Alb cu Verde”