Masa senzoriala luminoasa A4 cu set activitati

Masa senzoriala luminoasa A4 cu set activitati

Dimensiuni: 420x360x80

484,00 lei

Descriere

Investiţie bună pe termen lung, Cutia luminoasă poate fi folosită la toate vârstele, în multiple moduri, (re)trezind creativitatea şi plăcerea improvizaţiei cu lumină, forme şi culori.

  • Suprafaţa luminoasă evidențiază contururile prin contrast și culorile prin transparenţe şi suprapuneri. Este extrem de utilă pentru înţelegerea miracolului formării culorilor, poate contribui la descifrarea formelor, este indispensabilă pentru observarea rezultatului combinării şi interacţiunii acestora.
  • Cutia mare poate fi folosită pentru explorări individuale sau pentru activități interactiv-colaborative în grupuri mici, într-un mod amuzant și unic şi diferit faţă de restul activităților zilnice.
  • Elementele incluse sugerează diverse moduri de utilizare: hârtii imprimate cu diferite tipuri de litere, forme geometrice şi cifre pentru trasarea şi copierea deci învăţarea şi memorarea formelor şi a contururilor, forme geometrice transparente colorate pentru învăţarea combinării culorilor prin suprapunere şi a modului de formare a culorilor, dar şi pentru crearea unor diverse forme.
  • Cu ajutorul Cutiei luminoase și a Tăvii cu nisip colorat (tava se vinde separat) se pot crea la nesfârşit forme sau chiar animaţii cu nisip colorat și pietricele colorate.
  • Cutia luminoasă este disponibilă în două dimensiuni diferite. Se comandă fiecare dimensiune de cutie separat, în funcție de selecția din meniul de mai jos.
  • AVANTAJE față de o masă luminoasă: Se depozitează ușor, nu te împiedici de ea prin casă.

Informații suplimentare

Greutate 2,5 kg
Dimensiuni 420 × 360 × 80 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa senzoriala luminoasa A4 cu set activitati”