Masa pentru echipamente audiovizuale

Masa pentru echipamente audiovizuale. Pretabila pentru salile de clasa si laboratoarele scolare. Se livreaza gata montata !

Dimensiuni: 600x540x1130

1.211,00 lei

Descriere

Masa pentru echipamente audio vizuale, pretabila pentru labortoarele de stiinte, informatica si sali de clasa. Mobilier scolar cu utilizare multipla.

Dimensiuni : 600x540x1130

Structura din pal melaminat de 18 mm, cantuita integral cu ABS. Prevazuta special pentru sisteme audio-video, masa are inaltimea necesara pentru a se putea realiza de pe ea diferite proiectii cu videoproiector. Dispune de o tastatura mobila cu extragere totala pentru a putea suporta un laptop. De asemenea, la interior, contine 3 polite reglabile pentru depozitarea diferitelor dispozitive audio/video. In partea inferioara este dotata cu un sistem de alimentare cu 5 prize 220V, sistem de protectie IP54, cablu de alimentare de 5 ml. Cele doua usi sunt prevazute cu yala si asigura o securizare completa a intregului ansamblu. Masa este mobila, prevazuta cu 4 rotile din silicon dur cu diametrul de 75 mm pentru o deplasare facila, dotate cu sisteme de blocare in pozitia dorita.

Culoare standard pal melaminat : Fag, Mesteacan, Stejar Sonoma

Culoare optionala pal melaminat : Alb, Gri, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

AVANTAJ – masa se livreaza gata montata !

Garantie – 24 luni

Produs in Romania !

Informații suplimentare

Greutate 39 kg
Dimensiuni 600 × 540 × 1130 mm
Culoare Pal

Fag, Stejar, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa pentru echipamente audiovizuale”