MGA – dispozitiv digital colectare si analiza date senzori

Dispozitiv digital ( datalogger ) performant de masurare, generare grafice si analiza date furnizate de diversi senzori. Se livreaza impreuna cu softul aferent. Produs in Germania.

Dimensiuni: 250x150x50

3.820,00 lei

Descriere

Ce inseamna un MGA ?

MGA este un înregistrator de date puternic ( datalogger ), care poate înregistra măsurători de la până la patru senzori simultan și poate procesa 64 000 de date în fiecare secundă. Face acest lucru fără a utiliza computere externe. Cu toate acestea, cu ajutorul CD-ului software furnizat, toate aceste informații pot fi încărcate pe un computer, laptop sau notebook pentru procesare ulterioară, afișare sau chiar proiecție pe un perete pentru a clarifica concluziile experimentului.

Se foloseste ca si dispozitiv universal pentru toate trusele de fizica, chimie, biologie unde sunt senzori a caror date trebuiesc masurate si analizate.

înregistrătorul de date MGA – Conectați până la patru senzori – Selectați o durată pentru măsurare – Începeți măsurarea – Priviți măsurătorile și graficele – Evaluați rezultatele. Atat de usor a devenit procesul de masurare cu ajutorul noului data logger MGA. Abrevierea MGA este derivată de la inițialele a trei dintre funcțiile sale principale: Măsurare, Grafic și Evaluare.

Instrument de masurare – MGA servește si ca multimetru, deoarece poate capta măsurători de diferite cantități, cum ar fi forța, distanța, unghiul, accelerația etc.

Generare grafice -MGA poate afișa datele de măsurare sub formă de tabele, precum și diagrame cu indicatori și, cel mai important, sub formă de grafice într-un sistem de coordonate.

Analiza -MGA evaluează datele de măsurare și progresia lor temporală calculând distanțe, medii, derivate prima și a doua, regresie liniară și alte metode.Senzorii foarte receptivi, puternicul data logger MGA și software-ul bine testat reprezintă un sistem de măsurare care nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește precizia și ușurința în utilizare.
Caracteristicile cheie

Gata de utilizare imediat
Toate funcțiile dintr-o privire
Extrem de ușor de utilizat
Detectarea automată a senzorilor conectați
Durata de măsurare poate fi presetată pentru orice, de la 1 secundă până la 2 zile
Afișare sub formă de tabel, analogic, digital sau grafic
Înregistrarea, afișarea și stocarea simultană a până la patru variabile și modul în care acestea se schimbă într-o perioadă de timp
Ecran tactil LCD mare, color
Funcționare ca generator de frecvență a sunetului sau oscilioscop
Funcție de evaluare multiplă, cum ar fi creșterea sau scăderea dimensiunii graficelor, calculul derivatelor, mediile, regresia liniară și multe altele
Datele pot fi salvate pe carduri SD și stick-uri USB
Opțiune de afișare prin proiectoare sau table albe
Operabil fără computere externe
Măsurătorile pot fi făcute și în aer liber
Greutate redusă (226 g)
Carcasă de depozitare și stație de încărcare

MGA are o baterie reîncărcabilă care asigură funcționarea timp de 5 ore. Când nu se efectuează măsurători, echipamentul trece automat în modul stand-by după 2 minute. Poate fi reluat să ruleze apăsând butonul săgeată stânga. Fiecare MGA este furnizat împreună cu un încărcător pentru a fi conectat la o priză. Încărcarea durează maxim 10 ore.
MGA este, de asemenea, prevăzut cu o carcasă de depozitare din polistiren robustă, dar ușoară, care poate găzdui până la 10 echipamente. Modulele MGA sunt proiectate astfel încât să se vadă imediat dacă unitatea este oprită cu stiloul tactil în slotul prevăzut și cardul SD depozitat corespunzător.
Folosind încărcătoarele împreună cu câteva benzi de priză, carcasa de stocare în sine poate fi folosită și ca stație de încărcare ușor de utilizat. În timpul procesului de încărcare, fiecare piesă de aparat are un LED care afișează dacă bateria reîncărcabilă încă se încarcă sau a fost deja încărcată complet.

Produs in Germania exclusiv pentru scop didactic

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 250 × 150 × 50 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MGA – dispozitiv digital colectare si analiza date senzori”