Scaun din lemn pentru gradinita, T3

Scaunel din lemn masiv de FAG pentru copii, vopsit ecologic.

155,00 lei

Descriere

Scaunel din lemn pentru copii. Scaun copii gradinita din lemn masiv de fag, finisat ecologic . Produs conform norme europene EN 1729.1.

Avantajul principal al acestui tip de scaun din lemn pentru copii, este dat de faptul ca materialul folosit este lemn masiv de fag, extrem de rezistent, spre deosebire de alte scaune aflate pe piata confectionate din lemn de esente moi, mult mai putin rezistente in timp : brad, pin, mesteacan.

Dimensiune : sezut 300x300x18 mm, inaltimea la sezut este de 350 mm; spatar 300x100x18 mm, inaltimea la spatar 605 mm.

Dimensiune gabarit : 340x310x350/630 mm

Pentru rigidizare sporita, picioarele scaunului sunt consolidate intre ele pe lateral cu cate doua profile care, la randul lor sunt stabilizate cu un profil de rigidizare central. Totodata, pentru un confort deosebit in timpul utilizarii, scaunul a fost conceput cu un unghi de inclinatie al spatarului fata de planul sezutului de 7 grade.

Produsul se livreaza demontat in pachet de 2 bucati. In cazul in care se doreste livrarea produsului gata montat, aceasta se poate efectua, costul montajului si a cheltuilelilor suplimentare de transport urmand a fi stabilit ulterior, in functie de cantitatea comandata. Optiunea de livrare a produsului montat trebuie obligatoriu precizata in campul de observatii ce insoteste nota de comanda.

Garantie – 2 ani !

Informații suplimentare

Greutate 3,4 kg
Dimensiuni 340 × 310 × 350-630 mm
Garantie

12 luni

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun din lemn pentru gradinita, T3”

S-ar putea să-ți placă și…