-2%

Pat gradinita stivuibil verde, H150

Pat gradinita stivuibil verde, distribuit oficial in Romania prin Furnissa. Direct de la producator. Usor de spalat si demontat. Datorita calitatii superioare a materialeleor folosite, acesta pastraza confortul in timpul somnului. Accesoriile optionale sunt: picioare pentru suprainaltare, saltea pat stivuibi, cearceaf pat stivuibil si seturi de lenjerie.

Acum cu o inaltime mai mare a picioarelor: 150 mm!

124,00 lei 122,00 lei

Descriere

Pat gradinita verde, ce permite valorificarea utila a spatiilor in locatii ce nu permit o desfasurare suficienta de lucru. Material rama metalica si fibra plastifiata rezistenta. Demontare usoara cu sky. Colturile si muchile sunt rotunjite. Usor stivuibil pana la 15 bucati. Lavabil, demontabil, usor si rezistent. Se pot monta 4 rotile de 50mm.

Gama de paturi stivuibile inalte sunt concepute pentru cei care prefera un pat pentru copii care sa fie mai inalt fata de sol. Venind in intampinarea dorintelor clientilor nostrii, oferim acest model de pat pentru gradinita care este mai inalt cu 40 de mm fata de modelul precedent. Astfel inaltimea fata de sol este de 160 mm, respectand normele totodata internationale EN1791-1. In cazul in care se opteaza suplimentar pentru picioare de suprainaltare, inaltimea patului poate creste semnificativ pana la 260 mm. Se pastraza confortul si pozitia anatomica corecta in timpul somnului precum si posibilitatea de stivuire in ambele cazuri. Gama bogata de culori a paturilor pentru copii este insotita de o gama la fel de diversa de accesorii : picioare pentru suprainaltare, saltea pat stivuibil alba sau colorata, cearceafuri pentru paturi stivuibile, set lenjerie pat stivuibil.

Produs conform normelor internationale EN-71 /1/2/3. Garantie 36 luni. Livrare gratuita.

Informații suplimentare

Greutate 4 kg
Dimensiuni 1330 × 580 × 160 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat gradinita stivuibil verde, H150”

S-ar putea să-ți placă și…