Povestile copilariei si personajele indragite mapa didactica

SKU: FMG 2.203.1 Categorii: ,

Mapa didactica are 49 de planse ce reprezinta povesti cunoscute din literatura romana si universala. Cuprinde povesti cunoscute -Pupaza din tei de Ion Creanga, La cirese , La scaldat etc.

50,00 lei

Descriere

Mapa didactica are 49 de planse ce reprezinta povesti cunoscute din literatura romana si universala. Mapa cuprinde povesti cunoscute -Pupaza din tei de Ion Creanga, La cirese , La scaldat etc. Plansele reprezinta o resursa didactica potrivita pentru metode interactive prin care copilul poate descoperi secventele cronologice ce presupun structurarea povestii sub forma unui plan de idei.

Plansele pot fi folosite si ca strategie descriptive pentru cadre ale povestii pe baza unui tablou, ca prim nivel de interpretare in care se imbina mijloacele vizuele cu cele de comunicare verbala.

Ghidul psiho-pedagogic cuprinde o gama variata de metode interactive prin organizarea copiilor pe grupe -metoda palariutele ganditoare, metoda stiu, vreau sa stiu, am invatat, ciorchinele, dezbaterea, puzzle, cubul explozia stelara cu problemele interogatii de rezolvat cine, unde, cand, de ce, ce, piramida, ca metoda de fixare si evaluare,ghicitorile, tehnica viselor…imaginati -va ca v-ati intalnit cu unul din personaje etc…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povestile copilariei si personajele indragite mapa didactica”