Scaun Scoica Plastic Gradinita T2 Albastru

Scaun scoica din plastic cu cadru metalic special conceput pentru gradinite.  Datorita plasticului rezistent, acesta poate fi curatat si dezinfectat foarte usor. Scaunele se vand doar in multiplu de 10 bucati/culoare/dimensiune

Dimensiuni: 330x380x300

117,00 lei

Descriere

Scaune scoica din plastic cu cadru metalic special concepute pentru gradinite si colectivitati de copii. Partea de sezut si spatar este confectionat dintr-o bucata in forma de scoica, din plastic rezistent, colorat. Cadrul metalic al scaunului pentru gradinita este integral sudat din teava de otel rezistenta de 22 mm grosime, vopsit in camp electrostatic. Picioarele scaunului sunt prevazute cu dopuri de protectie. Sezutul scaunului are forma anatomica pentru un plus de confort. Scaune pentru gradinite stivuibile,  putand fi transportate si depozitate usor in salile de grupa din gradinite.

Scaunele sunt ambalate in cutii de carton, cate 10 bucati in cutie pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Din acest motiv, ele se vand in multiplu de cate 10 bucati/culoare/dimensiune.

Culoare pentru cadrul metalic si elementele de plastic – albastru.

Informații suplimentare

Greutate 1,7 kg
Dimensiuni 330 × 380 × 300 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Scoica Plastic Gradinita T2 Albastru”