Scaun Scoica Plastic Gradinita T2 Verde

Scaun scoica din plastic cu cadru metalic special conceput pentru gradinite.  Datorita plasticului rezistent, acesta poate fi curatat si dezinfectat foarte usor. Scaune pentru gradinita stivuibile si usoare. Scaunele se vand doar in multiplu de 10 bucati/culoare/dimensiune

Dimensiuni: 330x380x300

117,00 lei

Descriere

Scaun scoica din plastic cu cadru metalic din otel rezistent, special conceput pentru gradinite si colectivitati de copii. Partea de sezut si spatar este confectionat dintr-o singura bucata compacta in forma de scoica, din plastic rezistent, colorat. Cadrul metalic al scaunului pentru gradinita este integral sudat din teava de otel  de 22 mm grosime, vopsit in camp electrostatic. Picioarele scaunului sunt prevazute cu dopuri de protectie anti-derapante. Sezutul scaunului are forma anatomica pentru un plus de confort. Scaune pentru gradinite stivuibile,  putand fi transportate si depozitate usor in salile de grupa din gradinite.

Inaltimea la sezut a scaunului este de 300 mm, potrivit pentru grupele mici si mijlocii din gradinite.

Scaunele sunt ambalate in cutii de carton, cate 10 bucati in cutie pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Din acest motiv, ele se vand in multiplu de cate 10 bucati/culoare/dimensiune.

Culoare pentru cadrul metalic si elementele de plastic – verde.

Informații suplimentare

Greutate 1,7 kg
Dimensiuni 330 × 380 × 300 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Scoica Plastic Gradinita T2 Verde”