Scaun Scoica Plastic Gradinita T3 Rosu

Scaun scoica din plastic cu cadru metalic special conceput pentru gradinite.  Datorita plasticului rezistent, acesta poate fi curatat si dezinfectat foarte usor. Scaunele se vand doar in multiplu de 10 bucati/culoare/dimensiune

Dimensiuni: 330x380x350

121,00 lei

Descriere

Scaune din plastic cu cadru metalic special concepute pentru gradinite si colectivitati de copii. Partea de sezut si spatar este manufacturat dintr-o singura bucata compacta in forma de scoica, din plastic rezistent, colorat rosu. Cadrul metalic al scaunului pentru gradinita este sudat integral din teava de otel rezistenta de 22 mm grosime, vopsit in camp electrostatic, culoare rosie. Picioarele scaunului sunt prevazute cu dopuri de protectie pentru evitarea deteriorarii parchetului. Sezutul scaunului are forma anatomica pentru un confort sporit in timpul pozitiei sezande. Scaune pentru gradinite stivuibile, pana la 10 bucati,  putand fi transportate si depozitate usor in salile de grupa din gradinite.

Inaltimea la sezut a scaunului este de 350 mm, putand fi folosit pentru grupele mijlocii si mari din gradinite.

Scaunele sunt ambalate in cutii de carton, cate 10 bucati in cutie pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Se vand in multiplu de cate 10 bucati/culoare/dimensiune.

Culoarea pentru cadrul metalic si elementele de plastic – rosu.

Informații suplimentare

Greutate 1,7 kg
Dimensiuni 330 × 380 × 350 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Scoica Plastic Gradinita T3 Rosu”