Trusa laborator fizica – Efectul Doppler

Trusa laborator fizica pentru studiul efectului Doppler. Made in Germany.

Dimensiuni: 500x400x200

5.299,00 lei

Descriere

Efectul Doppler

Descriere:

Precizie maximă pentru efectul Doppler

Tehnologia de ultimă oră și senzorii extrem de eficienți fac acum posibilă investigarea experimentală a efectului Doppler, nu numai calitativ, ci și cantitativ cu o precizie extremă, chiar și atunci când experimentele sunt efectuate chiar de studenți. În timp ce sistemele experimentale liniare pot detecta doar valori de cel mult 0,5 m/s în raport cu viteza receptorului, acest aparat compact permite atingerea unor viteze de până la 35 m/s. Beneficiile acestui lucru nu constau doar în precizia mult mai mare care poate fi atinsă, ci și în reproductibilitatea totală a condițiilor inițiale.

Citirile de viteză mare pot fi realizate datorită faptului că transmițătorul de semnal se rotește efectiv. Rotirea aparatului este însă posibilă numai atunci când un capac din perspex acrilic, grosime de 4 mm, este închis bine. Acest lucru este asigurat cu ajutorul micro-switch-urilor.

Măsurătorile pot fi citite direct de pe un afișaj care măsoară 64 x 47 mm și are capacitate de ecran tactil, care permite, de asemenea, procesarea ulterioară a datelor.

O sursă de alimentare cu plug-in este inclusă cu aparatul pentru a furniza electricitatea necesară.

Continuturi:

58.01.00 Dispozitiv Doppler

57.02.00 Priza de alimentare

57.03.00 Husa de protectie

Made in Germany.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Dimensiuni 500 × 400 × 200 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusa laborator fizica – Efectul Doppler”