Banca scolara doi elevi – Practic

SKU: DSM 1.14 Categorie:

AVANTAJ – Prin gama modulara de banci scolare duble Practic Configurabil ne-am propus sa oferim posibilitatea autoritatilor contractante de a-si personaliza propriul model de pupitru scolar dublu : cu inaltime fixa sau reglabila, cu optiuni diverse de alegere atat pentru blat cat si pentru tipul si materialul suportului pentru rechizitele scolare. Totodata, pentru oricare din elementele structurale alese, aveti posibilitatea vizualizarii lor. Rezistenta ridicata a bancii scolare duble este data de structura metalica sudata integral cu un suport central de sustinere a blatului la mijloc impotriva incovoierii la sarcini mecanice. Cadru metalic din profile ovale de otel 45x25x1,5 mm si 40x20x1,5 mm. Pupitru scolar dublu cu termen mare de garantie. Produs in Romania conform Normelor Europene EN 1729.1-2.

Dimensiuni: 1200xx710-760-810

441,00 lei

Descriere

Banca scolara doi elevi fixa sau reglabila pentru 4 trepte de inaltime, universala, pentru toate clasele.

Alege tipul de banca dorit : fixa – sau reglabila,universala. Pentru alegerea corecta a inaltimii in cazul bancilor fixe, va rugam consultati sectiunea “Ghid achizitie mobilier educational“.

Structura cadrului metalic rezistent, produs din teava ovala de otel special 45x25x1,5 mm si 40x20x1,5 mm, sudata integral robotizat, in sistem MIG – MAG. Cadrul metalic este prevazuta cu un suport metalic central, sudat de cadru sub blat la mijlocul lui pentru a preveni incovoierea blatului la tractiuni mecanice. Cadrul bancii este prevazut cu doua carlige laterale pentru ghiozdane. Vopsirea este in camp electrostatic iar talpile bancii au in partea frontala doua picioruse reglabile pentru eliminarea denivelarilor la sol iar in partea opusa sunt protejate cu mansoane din PVC dur pentru protectia parchetului. Toate elementele metalice au colturile rotunjite pentru prevenirea accidentarilor. Datorita structurii integral sudate, montajul este extrem de facil, presupunand doar fixarea blatului si a suportului de rechizite de cadrul metalic fara a fi nevoie de instrumente speciale.

Pentru alegerea blatului bancii sunt urmatoarele variante :
– pal melaminat 18 mm, cant ABS 2 mm , colturi rotunjite, dimensiune blat 700×500 mm
– pal melaminat de 18 mm, rotunjit la colturi, cantul din Poliuretan Injectat vacumatic, continuu, cu o grosime de 6 mm. Pe partea superioara a blatului este prevazut un loc pentru creioane si pixuri. Extrem de rezistent !. Dimensiune blat 700×500 mm
– pal 18 mm ,laminat cu HPL fata, bordurat canturi din lemn masiv de fag, lacuite, cu muchiile si colturile frezate. De asemenea, blatul dispune in partea frontala de doua suport pentru pixuri si creioane. Suprafetele din HPL sunt deosebit de rezistente la zgarieturi, umezeala, socuri mecanice si termice, agenti chimici si acizi slabi. Se foloseste in laboratoarele scolare si oriunde e nevoie de un produs cu o rezistenta deosebit de ridicata. Dimensiune 700×500 mm

Pentru alegerea suportul de rechizite, aveti la dispozitie una din urmatoarele variante ;
– Doua suporturi individuale de rechizite, pentru un plus de confort, fiecare alcatuite din polita si front din pal melaminat de 18 mm,cant ABS, prindere de cadru metalic sistem surub cu piulita. Aceste elemente vin pre-montate din fabrica .
– Cos din sarma de otel sudata integral, tip plasa, cu grosime de 5 mm, vopsita in campelectrostatic. Prinderea de blat se face prin surub cu bucsa ingropata, pentru
un plus de rezistenta. Suportul metalic este vopsit in culoarea cadrului. Toate elementele sunt rotunjite pentru evitarea accidentarilor.
– Suport pentru rechizite din plastic ramforsat pentru a preveni deformarile. Muchiile si colturile sunt rotunjite. Usor de curatat si igienizat.
– In cazul in care considerati ca fiind suficiente carligele lateral pentru ghiozdan, puteti prin aceasta optiune sa alegeti o banca scolara fara suport de rechizite

Culori standard cadru metalic : gri, negru
Culori decor cadru metalic : antracit, alb, verde, albastru, rosu
Cu exceptia culorilor de baza : gri si negru, pentru celelalte variatii de culoare a cadrului metalic, cantitatea minim admisa/culoare este de 50 bucati.
Atentie – culorile sunt afisate cu titlul de prezentare si pot aparea diferit in functie de calibrarea monitorului dvs.

Produs in Romania conform Standardului European EN 1729.1/2

Banca scolara se livreaza partial montata pentru evitarea deteriorarii in timpul transportului.

Garantie 5 ani pentru cadrul metalic, durata medie de viata a produsului 8 ani.

Observatie – cantitatea minima de comanda este 10 bucati.

Informații suplimentare

Greutate 21 kg
Dimensiuni 1200 × 710-760-810 mm
Culoare Pal

Fag, Stejar, Mesteacăn, Gri, Alb, Antracit, Rosu, Galben, Albastru, Verde

Culoare Metal

Gri 7040, Negru 9005, Rosu 3002, Antracit 7016, Alb 9016, Verde 6018, Albastru 5015

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Banca scolara doi elevi – Practic”