Furnissa devine distribuitor al dispenserelor dezinfectante Astreea

You are currently viewing Furnissa devine distribuitor al dispenserelor dezinfectante Astreea

Furnissa, producator romanesc de mobilier scolar, devine distribuitor exclusiv al dispenserelor Astreea pentru institutii de invatamant.

Dispenserele dezinfectante Astreea sunt cele mai vandute dispensere din lume, produse de o fabrica romaneasca aerospatiala din Arad. Dispenserele reprezinta produse unice, create in contextul pandemiei de coronavirus. Prin aceste dispensere se poate asigura, intr-o forma estetica, posibilitatea de a dezinfecta mainile fara ca acestea sa atinga recipientul.

Toate dispenserele Astreea se actioneaza mecanic, cu pedala, si sunt produse din otel inoxidabil medical, avand garantie pe viata. Este un dispozitiv robust si silentios, conceput pentru trafic intens, rezistent la intemperii si uzura. Dispenserele dezinfectante au diverse capacitati de stocare a gelului dezinfectant, modelele M permit 2000 de utilizari cu o singura umplere, dar gama contine si dispensere care pot fi montate pe perete sau pe catedra, la intrarea in scoli sau in interiorul cladirilor de birouri, magazine, institutii. Dispenserele pentru exterior se monteaza foarte usor, cu suruburi, iar umplerea se realizeaza prin desurubarea capacului si umplerea recipientului de stocare a gelului dezinfectant.

Preturile dispenserelor variaza intre 400 si 1200 lei si pot fi comandate online, de pe site-ul dispensere-dezinfectante.ro

Furnissa asigura solutii complete in ceea ce priveste mobilierul educational. Tot ceea ce înseamnă mobilier școlar, mobilier pentru grădiniță sau mobilă preșcolari este produs în cadrul fabrici proprii, în conformitate cu normele europene în vigoare. Sub denumirea generală de mobilier școlar se regăsesc bănci școlare sau bănci pentru scoală, scaune pentru școală, scaune școlare, mobilier clasa pregătitoare, mobilier școlar reglabil și mobilier laboratoare școală. Dotată cu utilaje performante de producție Furnissa oferă o gamă de mobilier pentru grădinițe ce conține tot ceea ce poate fi necesar pentru dotarea completă a grădinițelor: mese, scaune grădiniță în diferite forme și dimensiuni, dulapuri grădiniță, paturi grădiniță, pat stivuibil grădiniță, vestiare grădiniță, trasee de motricitate, piscină cu bile, saltea gimnastică.

dispenser dezinfectant scoli gradinite

In contextul pandemiei Furnissa a considerat important gasirea unei solutii eficiente de dezinfectare a mainilor, de aceea a semnat un contract de colaborare cu Astreea. Multumita acestei colaborari Furnissa ofera clientilor sai, scolile si gradinitele publice sau private din Romania, dispensere dezinfectante pentru intrarea in scoli, pentru holuri, pentru clasa, catedra sau incintele gradinitelor.

Pe langa dispensere exista o gama larga de geluri dezinfectante Astreea cu care se pot umple aceste recipiente.

Lasă un răspuns