Furnissa.ro – magazinul care asigura confortul elevilor și al profesorilor

You are currently viewing Furnissa.ro – magazinul care asigura confortul elevilor și al profesorilor

Scoala este extrem de importanta pentru viitorul unei societati. Este motivul pentru care toate societatile moderne pun accent pe procesul de invatamant, gasind metodologii noi si interesante de predare, pregatind profesori dedicati si structurand cat se poate de bine materia.

Procesul de invatare este aproape imposibil fara un mobilier scolar de buna calitate. Tocmai din acest motiv a aparut Furnissa.ro, un producator de mobila roman care ofera toata gama de mobilier scolar, mobilier gradinite si material didactic, asigurand o baza solida pentru procesul educational.

Care sunt piesele de mobilier scolar care trebuie sa fie prezente in orice sala de curs?

Orice sala de curs trebuie să fie cat mai bine echipata. Din fericire, numarul pieselor de mobilier necesare intr-o astfel de incapere nu este foarte mare. Cele cateva tipuri de mobilier prezente trebuie sa fie, insa, de foarte buna calitate.

Daca vrei sa amenajezi o sala de clasa, vei avea nevoie de :

  • Mese si banci scolare. Acestea au scopul de a le oferi celor mici confort in toata perioada pe care o petrec la scoala. Este nevoie de produse realizate din materiale de calitate, gandite in asa fel incat sa fie ergonomice si construite cu spirit de raspundere. Conteaza foarte mult si stilul acestor piese, deoarece poate avea un impact vizual asupra copiilor. Este de preferat sa nu fie foarte grele, sa nu aiba colturi ascutite si sa reziste in fata socurilor fizice.

  • Catedra. Este masa profesorului si trebuie sa bifeze cateva elemente esentiale: sa ofere o suprafata mare de lucru, sa fie echipata cu sertare care pot fi inchise cu cheia si sa fie cat mai fixa, in asa fel incat sa nu poata fi miscata de cei mici;

  • Dulapul. In orice sala de curs trebuie sa existe si un dulap, in care sa se pastreze diverse obiecte didactice. La fel ca si in cazul catedrei, este bine sa poata fi inchis cu cheia si sa fie cat mai stabil.

  • Tabla. Tabla de scris este elementul cheie al salii de curs. Acesta afiseaza lectiile si permite verificarea cunostintelor elevilor. Cei de la Furnissa.ro ofera mai multe tipuri de table scolare, gandite pentru o flexibilitate maxima. Se pot alege table cu laterale rabatabile, table culisante sau table rotative.

Cum se achizitioneaza mobilierul educational?

In principiu, achiziția corecta a mobilierului educational implica alegerea corecta a dimensiunii scaunului si a mesei, alegerea corecta a materialelor și a modului in care sunt vopsite, precum si alegerea modului de livrare a mobilierului. Este de preferat achizitia unui mobilier gata montat, care poate sa fie pus direct in sala de clasa si poate fi folosit.

Dupa ce este achizitionat un mobilier de foarte buna calitate, sigur pentru copii si foarte confortabil, este foarte important sa se asigure materiale didactice. Acestea pot fi achizitionate tot din magazinul Furnissa.ro, unde fiecare materie este atent analizata pentru a fi create cele mai eficiente instrumente educationale. Poti gasi carti, atlase, diverse jocuri sau alte obiecte ce de-a lungul timpului s-au dovedit extrem de eficiente pentru educatia celor mici.

Lasă un răspuns