Deschidem o nouă hală de producţie de 5000 mp

You are currently viewing Deschidem o nouă hală de producţie de 5000 mp

Furnissa, producător de mobilier școlar, brand autohton existent pe piața mobilei din 2008, oferind soluții complete de mobilare și utilare a instituțiilor de invatamant publice și private, deschide o nouă hală de producție în județul Cluj pe o suprafață de 5000 mp.

In noul spatiu se vor produce diverse tipuri de banci scolare, mobilier pentru gradinite, scaune scolare si scaune pentru gradinita , proiectate la standarde internaționale, prin linia tehnologică robotizată cu indicatori maximali de performanță și optimizarea timpului de producție, clasă energetică A, cu rampă intrare tiruri pentru încărcare multiplă. Intreaga achizitie a fost realizata din fonduri proprii.

Proiectul în care credem, „Viitorul copiilor noștri/Investiția în educație” este susținut prin efortul unei echipe de profesioniști , dar și prin crearea de noi locuri de muncă, în ciuda problemelor generate de pandemie, pentru sprijinirea producției românești.

Brandul Furnissa, de-a lungul timpului, și-a mărit portofoliul de clienți fidelizându-i prin calitate, seriozitate , consiliere și promptitudine, reușind să se afirme atât pe piața românească, cât și pe cea externă.

Furnissa, producator de mobilier pentru instituții, respectă normele standard de securitate, protecția mediului și sănătatea copilului.

Managerul de productie din noul spațiu industrial mărturisește că momentul prezent este o provocare, ce implică ore de training și suport tehnic pentru noua linie tehnologică, dar, în același timp, își dorește și el, ca orice părinte, tot ce e mai bun pentru copiii lui care învață într -o școală din România, care acum va putea fi asemenea cu scolile similare din UE, unde calitatea și siguranța sunt pe primul loc.

Lasă un răspuns