Paturi stivuibile pentru gradinite de la Furnissa

You are currently viewing Paturi stivuibile pentru gradinite de la Furnissa

Paturi stivuibile Furnissa sunt paturi pentru copii cu varsta de pana la 6-7 ani, concepute special pentru gradinite pentru odihna de dupa-amiaza. In acest scop, inca e la lansarea lor pe piata in 2008 s-au impus cu rapiditate atat pentru confortul pe care il ofera in timpul somnului cat si pentru rapiditatea cu care se pot aranja, trasformand in cateva minute o sala de activitati intr-un veritabil dormitor.

Desi in decursul timpului au aparut diverse produse contrafacute, de o calitate si rezistenta indoielnica, paturile stivuibile originale Furnissa au reusit sa se impuna prin calitatea superioara a materialeleor folosite precum si prin pozitia anatomica corecta oferita in timpul somnului. Astfel, in decursul timpului, peste 2300 de institutii de invatamant din Romania au ales paturi stivuibile si accesorii.

Pentru ca am incercat sa oferim o solutie completa pentru odihna, gama noastra bogata de modele si culori de paturi gradinita stivuibile a fost insotita de o larga oferta de accesorii : cearceafuri pentru paturi stivuibile, saltele cu huse detasbile, seturi de lenjerii pentru paturi gradinita, picioare pentru supraialtarea paturilor, etc. Toate acestea la cel mai mic pret direct de la producator. Patul poate fi folosit atat ca atare cat si, pentru un confort sporit , insotit de o saltea pat stivuibil, un cearceaf pat stivuibil si un set lenjerie pat stivuibil.

Gama de paturi stivuibile inalte, pentru cei care prefera un pat pentru copii care sa fie mai inalt fata de sol. Venind in intampinarea dorintelor clientilor nostrii, oferim acest model de pat pentru gradinita care este mai inalt cu 40 de mm fata de modelul precedent. Astfel inaltimea fata de sol este de 160 mm, respectand normele totodata internationale EN1791-1. 

In cazul in care se opteaza suplimentar pentru picioare de suprainaltare, inaltimea patului poate creste semnificativ pana la 260 mm. Se pastraza confortul si pozitia anatomica corecta in timpul somnului precum si posibilitatea de stivuire in ambele cazuri. Gama bogata de culori a paturilor pentru copii este insotita de o gama la fel de diversa de accesorii : picioare pentru suprainaltare, saltea pat stivuibil alba sau colorata, cearceafuri pentru paturi stivuibile, set lenjerie pat stivuibil.

Lasă un răspuns